Zondag 21 augustus: Wie komt er het eerst vrij, Henk of Mink?; Sven en Para

21 Aug

Henk-Tepper 

Een Nederlandse aardappelboer – Henk Tepper – zit al een hele tijd op uiterst dubieuze gronden vast in Libanon. Hij heeft een zakelijk conflict met Algerije, dat hem daarom op een internationale opsporingslijst heeft gezet. Toevallig werd hij in Libanon aangehouden. De aanklacht is onduidelijk, er lijkt sprake van grof onrecht, maar wie doet wat?

Zat me af te vragen: misschien zit hij wel in dezelfde gevangenis als Mink Kok. Hoor je weinig meer over, maar het zou mij niet verbazen als daar achter de schermen wat stille diplomatie wordt gepleegd. De vraag is dan: wie komt er eerder vrij? Ik zet mijn kaarten voorlopig op de aardappels. Bericht staat hier

*

Er komen van alle kanten reacties binnen over de moord op Sven Westendorp. Wie een beetje heeft opgelet zal niet ontgaan zijn dat de naam van een vroegere 'bloedgabber' - Para - wordt genoemd. 

Dat is niet helemaal toeval. Weliswaar is Para ook overleden, maar dat was voorzover bekend geen liquidatie. Al lopen de verhalen over wat daar precies gebeurd is nogal uiteen. De vraag is vooral: heeft de afrekening met Westendorp te maken met recente ontwikkelingen of met iets uit het verleden, uit de tijd dat Sven en Para nog in xc3xa9xc3xa9n adem werden genoemd? Wraak is een gerecht dat koud wordt geserveerd, zeggen ze in maffiakringen.

5 Responses to “Zondag 21 augustus: Wie komt er het eerst vrij, Henk of Mink?; Sven en Para”

 1. broer August 21, 2011 at 11:39 am #

  Ik zie t alleen hier op deze site voorbij komen…..! Vertel dan eens wat je gehoord hebt?
  Par en sven zaten samen bij CBS graffiti van jongens van Ajax. Dat is waarom ze samen genoemd worden misschien!

  Maar ben benieuwd naar jou verhaal…..

 2. Eddy August 21, 2011 at 2:41 pm #

  Jeetje miena sommige mensen kunnen ook geen verbanden leggen he.Hintje lijkt op de verhaal van Gwennette M en zijn broer.Alleen zijn Par en Sven in deze VERGELIJKING niet Gwennette en zijn broer.En zal sommige mensen alvast voor zijn Gwennette heeft er niks mee te maken heldere lichies.

 3. chris kers August 21, 2011 at 5:28 pm #

  daarmee bedoelend dat de dood van sven te maken heeft met de broer van iemand
  en dat die broer wraak heeft genomen

 4. Broer August 21, 2011 at 7:07 pm #

  Leg eens uit Eddy! Zie nog steeds geen verband! Par was thuis en leek op een ongeluk! Betrokkenheid van derde niet bekend en binnen Ajax of CBS nooit iets van betrokkenheid van Sven gehoord! Dus vertel… Jullie komen nooit met feiten hier!

 5. B-dog August 21, 2011 at 8:54 pm #

  In deze driedelige serie filmpjes wordt wel iets besproken wat een motief zijn kunnen zijn voor een wraakactie.

  1/
  http://www.youtube.com/watch?v=109pNMK7IpU
  2/
  http://www.youtube.com/watch?v=v4WB6bMLgns
  3/
  http://www.youtube.com/watch?v=DxaIj_jf2y4

  In deel 2 op 4:25 verteld die politieman het, en Sven zelf ook iets verderop. Op 7:20 verteld de voice in het filmpje ook iets over een persoon die invalide is geraakt tijdens een steekpartij. Dat zou een motief voor wraak kunnen zijn. Sven leefde achter de luiken in zijn huis, dus kennelijk voelde ie al iets aankomen.

  In deze overlijdensadvertentie wordt ook iets gezegd:
  http://imageshack.us/photo/my-images/854/foto735z.jpg/

  Het blijft vooralsnog natuurlijk gissen, maar dit viel mij wel op. Als je dan toch naar mogelijke motieven zoekt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: