Peter Smit: 2006-2011 & De moord op de marathonman

15 Aug

Peter-Smit-2011

Carla-graf12-325

 

Peter 'Hurricane' Smit werd zes jaar geleden vermoord. Ik kom zijn naam nog vaak tegen. Eerdere berichten over hem staan hier (althans: een klein stukje, de link naar de betaalsite werkt niet meer. Wordt aan gewerkt, maar er zijn wat technische ontwikkelingen binnen web-log waar ik even op moet wachten)

 

*

WIEGM-1A-180

Vanavond bij de RKK: de moord op Alex Wiegmink. Onbegrijpelijk dat die nog steeds niet is opgelost. Daar zal deze uitzending niet veel aan bijdragen, dit gaat vooral over de nabestaanden. 

Een reportage over 'de moord op de marathonman' staat hier  

2 Responses to “Peter Smit: 2006-2011 & De moord op de marathonman”

 1. jaja August 15, 2011 at 5:33 pm #

  Is wel bekend bij hendrik jan dat bernard K onlangs iemand heeft neergestoken in een cafe in Klarendal ??

 2. Miek76 August 16, 2011 at 11:53 am #

  Zoals ik het heb begrepen is er geen enkel bewijs dat Bernard K betrokken is geweest bij deze moord, er is wel bewijs dat ie het niet is geweest.
  Wat bovenstaande ermee te maken heeft, gaat mij de pet te boven!

  Alleen omdat hij in de buurt van de moordplek woont en zich af en toe bezighoudt met criminele zaken/ misdrijven pleegt, maakt iemand toch nog niet ontzettend verdacht? Dan zijn er hier (in Arnhem e.o.) nog wel meer die aan dat profiel voldoen!!!

  Het is echt niet altijd zo dat waar rook is, ook vuur is, hoe fijn het ook zou zijn om deze moord opgelost te zien. Je kunt daarvoor niet zomaar iemand aanwijzen…

  Beste Miek,

  Bernard K. heeft zijn onschuld wat mij betreft overtuigend bewezen, hij is slachtoffer geworden van domme roddels binnen de familie. Maar dat de oplossing best eens in het autokrakersmilieu zou kunnen liggen vind ik wel aannemelijk.

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: