Vrijdag 5 augustus: Cokesmokkelen met Klaas uit Meppel & Mink in Libanon

5 Aug

Meppel-klaas-1 

Het was me het cocaxc3xafneweekje wel: Klaas L. uit Meppel ontmaskerd als drugssmokkelaar, met zijn jacht, vanuit het Caribisch gebied; Mink Kok in Libanon tegen de lamp gelopen. In beide zaken geldt dat het onderzoeken zijn die al heel lang liepen. Officieel zou de Nederlandse justitie geen bemoeienis hebben gehad met de zaak van Mink, maar of dat echt zo is?

Over Klaas L. (60) uit Meppel kreeg ik nog wat informatie aangereikt. Hij is sinds een paar jaar de vriend van Anja S., de eigenaresse van het pand op een industrieterrein in Meppel (foto boven) waar deze week de inval plaats vond. Hier woonde zij tot voor enige tijd met haar (ex)man S., die bekend is van het 'stoffenspektakel' (stoffenbeurzen voor particulieren in Nederland, Belgixc3xab en Duitsland).

Sinds een jaar of twee stond de zwarte Mercedes S-klasse AMG met Belgisch kenteken van Klaas regelmatig voor deze woning/ dit bedrijfspand geparkeerd. Omwonenden kregen te horen dat hij een bouwbedrijf in Belgixc3xab heeft/had en hier miljoenen mee had verdiend.

Vorig jaar werd er ineens een enorme muur opgetrokken uit keien om de woning, zodat de achterzijde vanaf de wegkant en vanaf het achterliggend fietspad niet meer te zien was.
Bovendien is de woning hermetisch af te sluiten met stalen rolluiken. Bij de inval zou o.a. een luxe Porsche uit de hal naast de woning zijn meegenomen.

*

Mink-ot1-webGisteren vroeg ik mij af wat Mink Kok in Libanon te zoeken had. Het antwoord kwam al snel, op de site van Vrij Nederland, in een stukje van Harry Lensink en Marian Husken. Laatstgenoemde is een 'Kok-kenner', ze schreef een boek over hem.

Volgens VN is Mink getrouwd met de dochter van een rijke Libanese zakenman, bezocht hij er eerder wietplantages en zou hij ooit hebben bemiddeld bij de ontvoering van een Britse aartsbischop.

Ik wist wel dat Mink getrouwd was met een islamitische vrouw, het was ook geen geheim dat ze uit een rijke familie kwam, maar ik dacht dat ze Marokkaanse was. Dus niet.

VN schrijft dat 'Libanon' vaker opduikt, bijvoorbeeld op 6 september 2004. Een gesprek in de gevangenis Heerhugowaard, met zijn vriendin Linda, wordt afgeluisterd. Mink zou haar opdracht hebben gegeven 'David' te bellen, die in Libanon zit. Ze moet hem vragen waarom hij al twee jaar niks meer van hem heeft gehoord.' Wellicht gaat het om David U., alias Dave de Libanees, een maatje van Kok uit het Amsterdamse milieu.

Verder zijn er oude foto's waar Mink op staat met Stanley Hillis en waar ze in Beiroet op het Plein van de Martelaren poseren. Hij zou daar een hennepkwekerij van vrienden in Noord-Libanon hebben bezocht en Stanley had marmer en onyx nodig voor zijn 'vakactiviteiten.xe2x80x99

Dat was in de periode dat er burgeroorlog was in Libanon, Mink zou toen inforrmatie hebben verzameld voor de CIA en als tegenprestatie speciale bescherming hebben genoten van de Amerikaanse geheim agent Robert Nieves, alias xe2x80x98Snowmanxe2x80x99. Verder zou hij zijn diensten hebben aangeboden aan de Engelse geheime dienst die probeerde de gegijzelde Britse onderhandelaar xe2x80″ aartsbisschop Terry Waite xe2x80″ te helpen bevrijden.

 

Advertisement

7 Responses to “Vrijdag 5 augustus: Cokesmokkelen met Klaas uit Meppel & Mink in Libanon”

 1. Blog Maniac August 5, 2011 at 11:49 am #

  Iedereen die wil weten hoe erg de Nederlandse staat kan manipuleren zou ik het boek van Marian Huskens aan kunnen raden. Het boek ‘De criminele carrixc3xa9re van Mink K’ geeft een mooi kijkje in de keuken van de Nederlandse opsporingsdiensten van de laatste jaren…

 2. PietPlezier August 5, 2011 at 11:19 pm #

  Mink Kok volgens De Telegraaf van morgen gepakt met megapartij.

  http://imageshack.us/photo/my-images/829/megapartij.jpg/

  Is dat niet een beetje overdreven. 1200 kilo kun je tegenwoordig al geen megapartij noemen, laat staan een rottige 53 kilo.

 3. Jack August 6, 2011 at 7:45 am #

  “Is dat niet een beetje overdreven. 1200 kilo kun je tegenwoordig al geen megapartij noemen, laat staan een rottige 53 kilo.”

  Wat zit jij nou stom te lullen man, jij draait zeker wekelijks transportjes van 50+ kilo hahahaha fantast die je ben.. Ben je familie van Maurits de Vries toevallig ??

 4. upinsmoke August 6, 2011 at 12:22 pm #

  hee jack heb jou op crimesite nooit zo zien reageren,

  code rood ???

 5. Jack August 6, 2011 at 7:13 pm #

  Was het maar zo, het is eerder code paars met gele stippen geloof ik

 6. PietPlezier August 7, 2011 at 11:20 pm #

  Jack lijdt aan aanvallen van paranoxc3xafde waanzin.

  HJ, hou deze in de gaten. Klein adviesje.

  Lees de comments bij het artikel onder mijn naam. Weet je meteen wat voor malloot je mee te maken hebt.

 7. Jack August 8, 2011 at 5:22 pm #

  @ PietPlezier

  Dat jij nog tijd heb om te reageren hier joh.. Je zou denken dat iemand die 50+ kilo een rottig beetje noemt wel belangrijkere dingen te doen heeft dan reageren als een NSB’er op weblogs. Of zou het heel misschien toch zo zijn dat je net als Maurits de Vries al je kennis van internet vergaard en dan net doet of je een echte gangster ben en iedereen persoonlijk kent maar stiekum morgenochtend om 6 uur weer achter de vuilniswagen loopt ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: