'Meppeler drugssmokkelaar' is Brabander Klaas L.

4 Aug

 

Update 10.15 uur:

Met dank aan de Meppeler Courant: Klaas L., de 60-jarige Meppeler die met zijn drie zoons uit Brabant zijn gearresteerd voor cocaxefnesmokkel, handelt in boten en heeft een scheepswerf in Waalwijk.

Hij wordt ervan verdacht dat hij de overtocht van de 1200 kilo cocaxefne in zijn jacht Louise van Zuid-Amerika naar Europa heeft geregeld. Voor overleg trok hij zich met zijn zoons en medeverdachten vaak terug op de jachtwerf in Waalwijk.

Op de werf en in de woningen van de verdachten zijn een machinepistool met munitie en een geluiddemper, een revolver met munitie, een alarmpistool, ongeveer een miljoen euro cash, twee motorfietsen en drie personenauto’s in beslag genomen.

Klaas L. woonde in Meppel met zijn 41-jarige vriendin, een vrouw uit Meppel die hij een paar jaar geleden leerde kennen. Kennissen hadden wel het gevoel dat L. betrokken was bij zaakjes die niet deugden.

2 Responses to “'Meppeler drugssmokkelaar' is Brabander Klaas L.”

  1. Jo August 4, 2011 at 11:23 am #

    Ja en zo wordt de serie Penoza weer een stukje echter. Het is verbazingwekkend dat zo veel stukken verhaallijn uit die serie, iedere keer zo exact terugkomen.

  2. Bas Kloris, Vuren August 4, 2011 at 10:14 pm #

    1200 kg zomaar weg, zonde, zonde, eeuwige zonde….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: