Woensdag 27 juli: Geert Wilders 'geschoten' bij kantoor Moszkowicz

27 Jul

Wilders-moszkowicz 

Natuurlijk, daar kon je op wachten. Eerst even de ergste katten uit de boom laten vallen, dan beginnen met speldeprikken en al snel overgaan tot grof geschut.

De politieke tegenstanders van Geert Wilders maken dankbaar gebruik van de sympathie die Anders Breivik scheen te koesteren voor onze moslimvreter. Waarbij ze volgens mij xc3xa9xc3xa9n dingetje vergeten: dat Anders al bezig was met zijn krankzinnige plan toen nog niemand van Wilders had gehoord.

Niettemin: Wilders een beetje onder vuur. In een recente Panorama staat hij op de foto als hij het kantoor van Bram Moszkowicz verlaat. Ook al in opspraak, op verdenking van gesjoemel met zwart geld. Wat daarvan waar is moet nog blijken, maar die verhalen hebben altijd al om de Moszkowiczen gehangen. Al of niet terecht. De hoge rekeningen van de strafpleiters wekken niet altijd sympathie, zullen we maar zeggen.

Pikant detail: de foto's zijn gemaakt door 'i-shootpeople'. Is een wat andere manier van schieten. Maar de vuurwapens zijn hier ook niet ver: je hoeft geloof ik niet heel veel verstand van 'beveiligers' te hebben om te denken dat de omringende kleerkasten beter uitgerust zijn dan Noorse politieagenten. Waarbij dan nog weer extra pikant is dat degene die de foto's heeft gemaakt zelf ook wel eens 'geschoten' is geweest, op 'de andere manier'.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: