Weduwnaar ontvoerde bankiersvrouw Bxc3xb6gerl pleegt zelfmoord

12 Jul

Thomas-bogerl-2

Update 19.00 uur:

Thomas Bxc3xb6gerl (56), de bankier die vorig jaar zijn vrouw Maria (54) verloor nadat ze was ontvoerd om losgeld, heeft maandag zelfmoord gepleegd. Hij heeft zich opgehangen in zijn villa.

In de Duitse media kwam na het ontvoeringsdrama een opzienbarend gerucht aan de orde: Bxc3xb6gerl zou zeven maanden na het gebeurde vader zijn geworden van een tweeling. Uiteraard bij een andere dame.

Dat leidde tot speculaties: had hij misschien zelf de hand gehad in de ontvoering van en moord op zijn echtgenote? Waarom duurde het zo lang voor het losgeld werd betaald?

Zulke geruchten liggen voor de hand, maar ontberen elke logica. Een schatrijke bankier die een geheime verhouding heeft zou een stel criminelen inschakelen om zijn vrouw te ontvoeren en te vermoorden? Als de man zo wanhopig – en gewetenloos – zou zijn waren er heel andere scenario's te bedenken om dit 'probleem' op te lossen. Met heel wat minder publiciteit. Bovendien duurde het helemaal niet zo lang voor het losgeld werd overhandigd, in de praktijk is het niet zo simpel een heel groot bedrag aan contant geld vrij te maken, zelfs niet voor een bankdirecteur.

Maar dat de dood van zijn vrouw en alles wat er daarna over hem heen kwam geleid heeft tot deze dramatische actie, ligt voor de hand. De ontvoering zelf is overigens nog steeds niet opgelost.

One Response to “Weduwnaar ontvoerde bankiersvrouw Bxc3xb6gerl pleegt zelfmoord”

  1. ANNIE July 12, 2011 at 8:35 pm #

    Tragisch en dat gun je niemand.
    Wat mij altijd wel verbaasd is dat mensen snel in staat zijn om de boel te bedonderen, maar de gevolgen daarvan dan niet onder ogen kunnen komen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: