5 Jul

Strauss-kahn-1 

Ze zijn eruit: het Guinese kamermeisje Nafissatou Diallo (die van Domique Strauss-Kahn) was een wolvin in schaapskleren. Een vermomde prostituee die in dure hotels heimelijk hand- en spandiensten verrichtte voor rijke gasten. Ik kom ook wel eens in een hotel, misschien niet helemaal van dat kaliber, maar daar kom ik zulke kamermeisjes nooit tegen. Daar zijn ze meestal met z'n tweexc3xabn aan het werk en laten ze de deur open.

Hier ging het, als we de nieuwe versie mogen geloven, allemaal anders. In dit hotel hoeven kamermeisjes heus niet in een bepaalde tijd een aantal kamers af te werken, nee, ze moeten het de gasten op alle mogelijke manieren naar de zin maken. Als xc3xa9xc3xa9n kamermeisje een half uurtje langer bezig is, daar maalt de bedrijfsleider niet om. Goed gedaan meissie, naam van het hotel hoog gehouden! Wat je extra verdient mag je in je eigen zak steken.

Als ik het goed heb begrepen ging het zo. De heer Dominique Strauss-Kahn, die bekend staat om zijn enorme viriliteit, grijpgraagheid en een bovenmatig geslachtsdeel, was toevallig naakt in de kamer toen het kamermeisje binnenkwam. Dat kan, je wordt per ongeluk overlopen, hebt de klop op de deur niet gehoord, had toevallig gxc3xa9xc3xa9n bordje met 'Niet Storen' buiten gehangen, dan krijg je dat.

Het ding van DSK had trek. Dat kan. Als we de laatste versie, gebaseerd op de ideexc3xabn van de duurste advocaten van de wereld, mogen geloeven is het ongeveer zo gegaan dat meisje heeft gezegd: Grootmoeder, wat heeft u een grote Neus! (maar dan anders). Ja meisje, dan kan ik beter ruiken! (maar dan anders). Oh, meneer, wat lijkt me dat geweldig, mag ik? Ja, en toen wilde 'oma' natuurlijk wel.

In het sprookje moest de wolf Roodkapje opeten. Dat ging hier natuurlijk niet, de wolf wilde het liefst zo snel mogelijk met de staart tussen de benen afdruipen, maar Roodkapje vond dat ze wel een kleinigheidje had verdiend. Voor wat hoort wat.

Maar de wolf was iets hoog in de financixc3xable wereld, daar weten ze dat je nooit zomaar moet betalen, dus dat vond hij niet nodig. En toen vertelde Roodkapje aan de jager dat ze het helemaal niet leuk vond wat de wolf had gedaan en toen stopte de jager als het ware een boel stenen in de buik van de wolf en toen hij naar buiten ging verzoop hij bijna.

Gelukkig weten we nu allemaal dat dit sprookje goed is afgelopen. Tenminste, voor de wolf. Hij heeft niks gedaan. De partij voor de dieren kan blij met hem zijn. Het kamermeisje zal in elk geval niet 'lang en gelukkig' leven. Eigen schuld. Tenzij, maar dat detail ken ik niet, er gxc3xa9xc3xa9n bordje 'Niet storen' aan de deur hing. Maar over zulke futiliteiten en een rexc3xable weergave van wat er echt is gebeurd maakt niemand zich druk. De pers niet, en de advocaten van DSK al helemxc3¡xc3¡l niet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: