Danny Gubbels: onbedoeld slachtoffer van een ripdeal

4 Jul

Update 16.45 uur:

Danny-gubbels 

"De 25-jarige Brit, die in april werd opgepakt in verband met de moord op de 12-jarige Danny Gubbels in Breda, zou een van de schutters zijn geweest. Dat meldt BN DeStem na lezing van de dagvaarding. De Brit moet vrijdag voorkomen in de extrabeveiligde rechtbank van Rotterdam."

Staat nu ook op de site van De Telegraaf. Maar wat is het nieuws? Zie bovenstaand bericht, uit april. Misschien dit: "De schietpartij op het woonwagenkamp aan de Rijnauwenstraat in juli 2010 was volgens justitie zorgvuldig gepland. Een familielid van Gubbels zou een zakelijk conflict gehad hebben met de daders. Het 12-jarige slachtoffer was waarschijnlijk niet het doelwit. Er werd diverse keren met onder andere automatische wapens geschoten. Zijn vader en moeder bleven ongedeerd. Een tweede Britse verdachte zit vast in het Engelse Leeds gevangen vanwege een ander geweldsmisdrijf. Hij komt pas naar Nederland als de zaak in Engeland is afgerond."

Danny-gubbels-2

Een poging tot liquidatie is meestal zogvuldig gepland en dat Danny niet het beoogde doelwit was, is evenmin een verrassing. Waarom staat er niet bij met welke Nederlandse groep de vader van Danny te maken had en wat het conflict was? Iedereen weet allang dat het om een ripdeal ging en met wie. Maar misschien komt dat er bij de rechtszaak nog wel uit.

Vorig bericht daarover staat hier

One Response to “Danny Gubbels: onbedoeld slachtoffer van een ripdeal”

  1. sacha July 8, 2011 at 1:12 pm #

    mis je zoooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: