Dinsdag 5 juli

3 Jul

 

Justitie wil 1,4 miljoen euro van een 39-jarige Bulgaar uit Groningen. Hij zou dat hebben verdiend met vrouwenhandel. De man werd in 2009 veroordeeld tot vier jaar celstraf. Het bedrag is gebaseerd op de aangifte van een Bulgaarse vrouw die zegt dat ze acht jaar lang als seksslavin was behandeld. Ze deed aangifte toen duidelijk werd dat er geen cent op een spaarrekening was gestort.
In Afghanistan zei een Nederlandse militair tegen me: 'Een kut trekt meer dan twintig paarden.' Hij twijfelde over de vrouwelijke militair, net als bijvoorbeeld de militair historicus Martin van Creveld, die meent dat vrouwen niet in gevechtslinies thuishoren. Hoewel vrouwen in de meeste legers inmiddels geaccepteerd zijn, worden van hen zelden gevechtshandelingen verwacht.

The New York Times bericht dat in Afghanistan 28 Amerikaanse, vrouwelijke militairen zijn gedood. De meeste van hen kwamen om bij gevechtshandelingen.

Een Amerikaanse militair zegt: 'Hier is er geen mannelijk of vrouwelijk geslacht. Ons geslacht is soldaat.'

Homerus schreef over het doden van mannen en het eerlijk verdelen van vrouwen en de overige buit. Maar doden is geen mannenzaak en de vrouw is geen buit meer.

De emancipatie is voltooid als in die landen waar de doodstraf wordt voltrokken de beul een vrouw zal zijn.

Dan kunnen we zeggen: de vrouw geeft, de vrouw neemt.

Hallo Hendrik Jan.
Ik zit hier even rond de 50graden uitg mijn vel te zweten. En maak me dan altijd kwaad. Ik moest in eens denken aan die rechter in middelburg, die me 15000 gulden straf gaf voor iedere keer dat ik mijn eigen naam schreef. Lijp die vent is helemaal geschift natuurlijk. Wat was er aan de hand. Ik inkasseer zo wel eens wat. Meesdtal hga ik er gelijk heen bespreken we de vooprwaarden en neem ik gelijk de eerste termijn mee. Maar nu schreef ik een briefje dat die eikel moest betalen.
Ik dacht wat zet je nu ondert een brief als je iemand NIET mag. Als je eigenlijk een pleurishekel aan zoxc2xb4n gozert hebt. IK dacht dat is goed ik schrijd je moet binnen 2 dagen betalen. Anders moet ik de mij geeigended maatregelen tegen je nemen. Datg had Plasman een keer tegen me gezegd. De mij geeigende maatregelen. Daar kan niemand wat tegen doen en ze weten gelijk wat je bedoelt maar strafbaar is het niet- Dus ik schrijf als laatste regel ,,, Anders moet ik de mij geeigende maatregelen tegen je ondernemen.
HOO$ACHTEND
Eef Hoos.
 
Nou dat heb ik geweten zeg. Dat van die mij geeigende paatregelen had die plasman goed. Maar dat ik er nog bij schreef HOOSACHTEND voor dat HOOSACHTEND kreeg ik 15000 euro boette voor iederekeer dat ik dat woord HOOSACHTEND weer gebruiken ziou-
Dat is toch lijp die rechter vond hooSachtend met die S erin een enorme bedreiging Dus probeerde ik het nog met de $ dus hoo$achtend maar ook daar kon hij geen begrip voor opbrengen als ik het weer zou doen moest ik 150900 betalen want ik was al bedreigend genoeg.
Nou is mijn vraag.
Als je nu echt een tiefis hekel en golera stinkende tering hekel aan iemand heb, dan zeg je toch niet Hoogachtend onder je brief of boodschap. Kunnen we nu niet een nieuw woord ervan laten maken. HOOSACHTEND dan weet iedereen wat er bedoeld wordt. Ik was bevriend met Rob Scholte en die zei ik maak er wel een schilderij van dan is het kunst en dat mag die rechter niet verbieden. Wat denk jij Henrikjan
 
Kijk even door de aanslagfouten want ik ben niet meer zo goed zienden.
 
Merty vriendelijke groeten Eef Hoos.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: