Maandag 13 juni: Struik & Picasso

13 Jun

Gratis internet in hotels, dat blijft hier en daar een probleem. De verbinding is soms zo beperkt dat je net het laatste nieuws kunt volgen, maar wat ingewikkelder bewerkingen, ho maar. Dus dan maar even wat met de iPhone. Ik had iets willen doen aan Martin Struik uit Oud-Beijerland, geliquideerd in Elen. De contouren tekenen zich af. Misschien later vandaag. Opmerkelijk: een bericht in De Telegraaf over Picasso’s bij een Frans echtpaar. Alsof het nieuws is. Terwijl dat vorig jaar december, ook op deze site, al uitvoerig in het nieuws was.

Advertisement

One Response to “Maandag 13 juni: Struik & Picasso”

  1. Maurits de Vries June 13, 2011 at 12:00 pm #

    @ H.J. Korterink (off-topic)

    Ik ben benieuwd of je nog iets gehoord hebt over Mohamed Agrebi. Of hij al uitgeleverd is en/of een bekentenis afgelegd heeft. Ik weet alleen dat het een aantal weken geleden tot een vervelende confrontatie heeft geleid op het Goudse politieburo tussen de nabestaanden van Nienke en enkele verwanten van Mohamed. Dit was helaas een kwestie van erg slechte timing van de politie Hollands Midden, maar dat terzijde…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: