Peer S. getuigt tegen La Serpe: overtuigend; Zwijndrecht-drama: De Vierde Vrouw

23 May

Update 21.15 uur:

De hele dag onderweg, dus maar af en toe de actualiteit bijgehouden. De Bunker stond een beetje op het programma, daar zou vandaag iets bijzonders gebeuren. Maar het kwam er niet van. Een van onze gezanten was in de buurt, maar ja, buiten was niet veel te zien, het speelde zich af in het binnenste.

 En het was bijzonder. Peer S., 'de man van Eersel', had zich via via laten overhalen om te getuigen tegen kroongetuige Peter La Serpe en consorten. Hij had het clubje ontmoet nadat ze Gerrie Bethlehem hadden vermoord en in het water gegooid. Hoorde nog een anektotetje over Gerrie. Dat hij zijn Porsche op straat, in hartje Amsterdam, voor de kroeg parkeerde en op z'n dooie akkertje wat biertjes achteroversloeg. Tot de politie hem beleefd kwam vragen of meneer zijn auto even wilde wegzetten. Dat waren andere tijden…

Meer op crimesite

*

Opmerkelijk: de identiteit van De Vierde Vrouw (drama Zwijndrecht) is nog steeds niet bekend. Het ligt nogal voor de hand dat het dan ook om een Azerbeidzjaanse gaat, anders was het waarschijnlijk eerder bekend geworden.

Vorig bericht staat hier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: