Moord Outlaws is drugsconflict

21 May

Outlaws-joris

Update 21.20 uur:

De liquidatie van drie leden van de Belgische Outlaws (zie eerder bericht vandaag) heeft te maken met een ruzie over een partij drugs. Daar zijn ook Nederlanders bij betrokken.

Onze Belgische collega Joris van der Aa meldt dat het mogelijk om een vete tussen de Outlaws en de Hells Angels gaat. Het is bekend dat de groepen elkaar vijandig gezind zijn, maar volgens mijn bron is hiet toch iets anders aan de hand. Tenzij de partij drugs van de Angels was, dat kan natuurlijk ook nog. Als het goed is hoor ik er binnenkort meer over.

Website van Joris is hier

 

2 Responses to “Moord Outlaws is drugsconflict”

  1. Onschuldig tot tegendeel bewezen is. May 22, 2011 at 10:35 am #

    Goed dat je dit plaatst ,misdaad journalist,maar je ziet nu wel in dat de insinuaties de laatste dagen door diverse media ,wel weer een (fout)stempeltje drukken op de veronderstelde,vermeende daders,die nu niet de daders blijken te zijn.De publieke opinie wordt weer eens beinvloedt,alsmede de opinie van bepaalde overheids instanties.Maar ja de verkoopcijfers van de diverse weekbladen,en de kijkcijfers krijgen hier wel een fijne BOOST door,dus economisch gezien weer goede tijden voor het mediacircus.

  2. Deborah May 23, 2011 at 4:50 pm #

    Denken jullie ook aan de familie van de slachtoffers die achterblijven vooraleer jullie die cowboy-verhalen publiceren? Wij , de familie, wensen rustig afscheid te nemen, met RESPECT!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: