'Wonderpas Breda': spannender dan 'Keet & Wim'

29 Apr

Kate-William

Update 14.15 uur:

Wat een ongelooflijk saaie boel, bij 'Keet & Wim', of het ligt aan mij? Dan was het in Breda, bij de rechtbank, spannender. Onze correspondente was aanwezig bij de behandeling van de zaak tegen 'de man met de wonderpas': een bajesklant die drie dagen na zijn vrijlating onbeperkt kon pinnen.

In plaats van de limiet van een paar honderd euro per maand, waarmee hij zijn nieuwe leven mocht beginnen, spuugde de pinautomaat onbeperkt eurootjes. Dus nam hij in korte tijd voor bijna een half miljoen op. Zoiets heet: de kat op het spek binden. Justitie wil hem wel weer linea recta achter de tralies, zijn advocaat (hoeft nu natuurlijk niet pro deo) Jan-Hein Kuijpers heeft er wat andere ideexc3xabn over. Verslag volgt binnenkort.

5 Responses to “'Wonderpas Breda': spannender dan 'Keet & Wim'”

 1. PietPlezier April 29, 2011 at 7:57 pm #

  Was het geen half miljoen? De Telegraaf schrijft: Volgens de officier van justitie heeft R. in september 2010 liefst 473.680 euro opgenomen met de zogenoemde prepaid pas.

  Zeker een wonder. Hoe kun je je nou laten pakken?
  Les 1: Ga dan ook niet thuis slapen.
  Les 2: Doorpinnen tot je een ons weegt. Meteen wegsluizen en mocht je dan gepakt worden die twee jaar lachend playstation spelen in de bajes.

 2. Ada April 29, 2011 at 11:37 pm #

  William is wel een echte Windsor inmiddels… mega gat in het dak!

  Het is toch raar hoor… In 1982 trouwden zijn ouders en daar was meer warmte voelbaar. (terwijl zijn pa toen al helemaal verkikkerd was op zijn tamponnetje Camilla)
  Deze knul heeft helemaal zelf mogen kiezen voor de vrouw van zijn dromen en evengoed voelt het als een sof. Maar goed, misschien was zijn pa destijds een beter acteur, het zal ook allemaal niet meevallen als je weet dat miljoenen camera’s iedere beweging registreren.

 3. jan.p. April 30, 2011 at 9:54 am #

  Die Wim komt over alsof ie zich niet goed raad weet ,met in het keurslijf lopen ,het lijkt d>r moeder wel .shapoo, voor de mensen die aan de plaats hebben gedacht waar ze is overleden.

 4. Annet April 30, 2011 at 3:05 pm #

  xe2x80x9cWat een ongelooflijk saaie boel, bij ‘Keet & Wim’, of het ligt aan mij?xe2x80x9d

  Ja.

  xe2x80x9cDie Wim komt over alsof ie zich niet goed raad weet ,met in het keurslijf lopen ,het lijkt d>r moeder wel .shapoo, voor de mensen die aan de plaats hebben gedacht waar ze is overleden.xe2x80x9d

  xe2x80x9cDie Wimxe2x80x9d heeft zichzelf, samen met zijn “Keet” wel fantastisch weten staande te houden voor het oog van de hele wereld. Hoeveel mensen (vooral de kritische!) zouden ze dat kunnen nadoen??

 5. Gert May 1, 2011 at 11:20 am #

  Overigens was het geen halve ton, maar een half miljoen. Zie bv.

  http://www.nu.nl/binnenland/2503681/celstraf-dreigt-pinnen-met-wonderpas.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: