Baarmoeder Sietske: alle vier baby's van ex; Op weg naar Verona

19 Apr

Update 11.45 uur:

Bij de rechtbank in Leeuwarden is een schorsing, onze correspondente meldt dat de vier baby's die Sietske H. door verstikking om het leven heeft gebracht allen vermoedelijk dezelfde vader hebben: de ex van Sietske.

Daar laten we het voorlopig bij, het verslag komt later. Op de site van De Telegraaf staat het laatste nieuws, onze correspondente spoedt zich nu naar Den Haag voor de rechtszaak tegen Verona van de Leur. Ik had haar (Verona) net nog even aan de telefoon, ze wordt gek gebeld door jan en alleman, haar advocaat wil proberen er een besloten zitting van te maken.

Zie verder eerdere berichten van vandaag

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: