Duitser Martin N. nu toch verdachte Nicky Verstappen?

18 Apr

Kindermoordenaar-martin-n-2

Update 18.15 uur:

Er is iets geks aan de hand met die Duitse kinder-moordenaar Martin N., die afgelopen vrijdag werd aangehouden en drie moorden bekende. Ik had er zaterdag en zondag  berichten over, na een tip uit Duitsland, maar verder leek niemand in Nederland gexc3xafnteresseerd.

Bovendien meldde iemand dat er al DNA-onderzoek zou zijn gedaan en dat hieruit bleek dat N. niet de dader zou zijn in de zaak van Nicky Verstappen. Nu heeft De Telegraaf wel een bericht. Vorig bericht van mij staat hier 

*

Ik kreeg ook twee sms'jes met de mededeling dat ik niet als getuige in de Bunker hoef op te draven. Was ik ook al van uitgegaan, maar het is toch prettig het officieel te vernemen. Zie verder hier

6 Responses to “Duitser Martin N. nu toch verdachte Nicky Verstappen?”

 1. Siem April 18, 2011 at 6:52 pm #

  ‘Bovendien meldde iemand dat er al DNA-onderzoek zou zijn gedaan en dat hieruit bleek dat N. niet de dader zou zijn in de zaak van Nicky Verstappen.’

  Stond al eerder in de krant en is nu door het O.M. bevestigd valt te lezen. Het lijkt me slechts een formaliteit dat die Duitse mafkees desondanks nog als verdachte wordt aangemerkt.

  En HJK, wat een vreselijk plaatje bij het eerdere topic over die kwestie. Je moet er toch niet aan denken dat dat het laatste beeld is wat die kinderen van de ‘mensheid’ meegekregen hebben.

  Beste Siem,

  Weet jij waar ze dat dna-materiaal vandaan hebben?

  Hendrik Jan

 2. rick April 18, 2011 at 7:50 pm #

  Dat het dna niet overeenkomt staat overal geschreven, maar het blijft wat vaag over de gevolgen hiervan. Er zit beweging in en dat is hoopvol.

 3. Siem April 18, 2011 at 11:32 pm #

  @HJK 6.52

  Uit de slip of de pyamabroek van Nicky Verstappen. Dat materiaal leverde een DNA-profiel van de zeer waarschijnlijke dader op. Ze zullen het vergeleken hebben met het DNA van die Duitse gestoorde met als resultaat geen overeenkomsten.

  Ik neem aan dat je vraag is beantwoord. Of je zou wat anders bedoeld moeten hebben.

  Beste Siem,

  Ik meen me te herinneren dat er dna-materiaal verderop was gevonden waarvan het verband met Nicky minder duidelijk was.

  Hendrik Jan

 4. Siem April 19, 2011 at 1:03 am #

  @HJK 11.32

  Dan zou ik er naast moeten zitten want dit is wat ik mij herinner.

  Ada refereerde daar onlangs ook nog eens aan op je site, al was dat indirecter. En anders voor de check even contact opnemen met PRDV, die kent tenslotte alle ins en outs omtrent die zaak. Laat het svp nog even weten want ik begin nu ook te twijfelen.

 5. Peter April 19, 2011 at 11:03 am #

  HJK, ik neem aan dat je niet refereert aan de tissue die daar ook is gevonden. Die had waarschijnlijk niets met de zaak te maken.

  Ongelooflijk trouwens dat deze man zo lang zijn straf heeft ontlopen. Interessant hoe hij uiteindelijk gepakt is door de gouden tip van een van zijn slachtoffers uit 1995 (!).

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=OA3902LM

 6. Annet April 19, 2011 at 11:54 am #

  Als ik het goed begrepen heb, is dit in het kort wat Peter R. de Vries bij P&W vertelde (2010) en overige informatie die via de media naar buiten is gebracht.

  Honderd meter van de plaats waar het lichaam van Nicky Verstappen werd gevonden, trof de politie een papieren zakdoek met spermasporen aan. DNA-onderzoek daaromtrent leverde niets op.

  Dat staat los van het DNA spoor op de kleding van Nicky Verstappen, waarvan Peter R. de Vries zelf zegt: xe2x80x9cAls er een match komt met iemand, dan heeft die persoon wel wat uit te leggenxe2x80x9d en in P&W gaf hij destijds aan (samen met de moeder van Nicky) dat ze geen uitspraken willen doen waaruit het DNA spoor bestond.

  Het lijkt dus vooralsnog niet vast te staan dat de aangetroffen sporen op de kleding van Nicky ook daadwerkelijk dadersporen zijn. Het DNA kan er eerder opgekomen zijn en hoeft niet moord-gerelateerd te zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: