Zondag 27 februari: Waarom het zo stil is om Hillis?

27 Feb

 Stanley-nw

"Wolf en de ouwe waren hele goede gabbers. Dat was al heel lang zo, nu kan dat ineens omslaan maar de band was goed. Als je iemand wil laten zwijgen dan kan dit ook door hem te observeren en te volgen en dan toe te slaan. Dit deden de tatoeage-killers ook. Wolf was toch bekend geworden dat hij daar was geweest via GSM palen, werd hij al getapt? Baken? Wat ik nu graag wil weten is wie wilde de ouwe nu dood hebben. ik snap er echt geen reet van."

Aldus een reactie. Er worden meer verbanden gelegd met de tatoeage-killers: Hillis zou achter de moord op Boneka Belserang hebben gezeten, maar waarom iemand dat denkt is mij een raadsel.

Ze stierven op dezelfde dag: oud-hoofdcommissaris Jelle Kuiper en Stanley Hillis. Kuiper is gisteren gecremeerd, omtrent het 'afscheid' van Hillis is het akelig stil. Ook nauwe verwanten weten niet waar en wanneer het is. Zal toch een van de komende dagen moeten zijn.

Je kunt je voorstellen dat de familie niet zit te wachten op de pers, maar daar hoeven ze niet bang voor te zijn: journalisten die hem niet persoonlijk hebben gekend zullen zich niet laten zien, in Nederland gaan we niet 'beroepshalve' naar zulke bijeenkomsten (ik in elk geval niet).

 

8 Responses to “Zondag 27 februari: Waarom het zo stil is om Hillis?”

 1. wie weet... February 27, 2011 at 11:00 am #

  stel dat hoogland gekiert is door boneka in opdracht van hillis…..en er later een conflict is ontstaan tussen boneka en hillis….wie weet… clyde de jesus stond achter boneka…..wie weet…..maar goed degenen die weten wat er gebeurd is weten wat er gebeurd is…alle anderen kunnen op dit punt alleen maar gissen….

 2. wie weet... February 27, 2011 at 12:58 pm #

  “where’s my money?.”… een stoeptegel hoort in de straat te blijven…een kok met een bontjas om kookt wat hij kookt…

 3. upinsmoke February 27, 2011 at 1:58 pm #

  wie weet

  oud-collega van hoogland???

 4. upinsmoke February 27, 2011 at 2:03 pm #

  hj

  “ze stierven op dezelfde dag”

  zie je een motief???

 5. Elisa February 27, 2011 at 8:17 pm #

  Genoeg over Hilles. Hendrik-Jan: dit jaar komt er nog een boek uit over de zaak Anoeska Grishaver, vermoord op driejarige leeftijd in 1986. Een uitgever heeft Chiel benaderd om de zaak in boekvorm uit te gaan geven. Wij vinden dit natuurlijk heel goed nieuws. Kun jij niet hier wat over schrijven op je web-log. n.a.v. of een reminder schrijven of zoiets. Wij weten dat deze zaak je aan het hart ligt vanwege je artikel in de Nieuwe Revu.

  Beste Elisa,

  Als het boek uitkomt zal ik er nog een keer aandacht aan besteden, verder ben ik eigenlijk wel klaar met die zaak.

  Hendrik Jan

 6. frans February 27, 2011 at 11:21 pm #

  Hoi!
  Niks klaar met Hillis!! Ik wil het naatje van de kous weten. Interessante theoriexc3xabn lees ik over verwantschap met Boneka cs. Ik ben benieuwd of er nog duidelijkheid komt in deze zaak. Erg schimmig allemaal. De VW transporter is die trouwens al teruggevonden? Of staat ie ergens uitgebrand net als bij Gijs van Dam jr?!
  Tattoo killers? Evert is nog op “vrije voeten”. Ik hoop dat je het op de voet blijft volgen HJ! Maar gezien jouw vasthoudendheid maak ik me daar geen zorgen over! Nog een vraagje over je boek over Bruinsma cs staan er ook foto’s in die niet eerder in de publiciteit zijn verschenen?
  Ik hoop op een spraakmakend boek!! Succes en zou er graag een gesigneerd willen kopen…

 7. augusto February 28, 2011 at 5:59 pm #

  Het lijkt me dat elk tattoo bendelid die nog niet gevangen zit onder zware surveillance staat. Ik neem aan dat deze wel uitkijken om nu iets te doen. Bovendien lijkt het me niet het M.O. van een tattoo killer, daar ze nu een bus gebruiken.
  Ook dat die bus er de avond ervoor al staat betekend dat ze van te voren van de afspraak op de hoogte waren. Ook is D. G, degene die de afspraak had, normaal daar naar toe gekomen en is niet omgelegd/gegijzeld zoals met Onno Kuut. Als je goed erover nadenkt betekend dat ze D.G. ook hadden moeten omleggen als hij op tijd was geweest.
  Dat betekend 2 hit teams wat misschien de reden was dat ze met een bus kwamen. Het zou natuurlijk kunnen dat ze de GSM van Dhr. Hilles hebben afgeluisterd en dat D.G. van niks wist. Dat is niet zo moeilijk.
  Het lijkt me echte het meest voor de hand liggend dat D.G. op een of andere manier betrokken is geweest, latent of niet. Ik neem aan dat D.G momenteel ook onder surveillance staat in de hoop de politie wat meer info te geven.
  Want die zal zich afvragen mocht die er niks mee te maken hebben, wat er precies gebeurd is.

  En de reden dat je zo weinig hoort is misschien dat ze Dhr. Hilles zelf onder surveillance hadden en dat ze binnenkort iemand hopen te arresteren.

 8. SouthSide February 28, 2011 at 7:05 pm #

  BONEKA -the true king of the south-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: