Woensdag 19 januari: 'Een koe uit de bergen' (Emily & Maria); Wie is hier de psychopaat? & De Hel van Thailand & checklist psychopaten

19 Jan

Beelden-2 
 

"Vind het heel erg voor die meiden maar inderdaad, ze moeten zelf geholpen willen worden. En ondanks dat er al zoveel slachtoffers zijn, is het gewoonweg niet te voorkomen. Meiden pas toch op, ik ben zelf een Marokkaanse en er zijn heel heel weinig Marokkaanse en Turkse jongens die met een westerling gaan trouwen. Trap er niet in! Ze gebruiken allemaal meisjes en daarna doen ze wat mamalief tegen ze zegt en trouwen ze een koe uit de bergen, nadat ze mensenlevens kapot hebben gemaakt. Meiden kijk uit!"

Een reactie naar aanleiding van het 'loverboyverhaal' van Emily uit Berkel en Rodenrijs.

Er zijn opvallend veel overeenkomsten met het verhaal van Maria Mosterd. Ook Emily glipte 's nachts stiekem van huis weg, voor 3000 betaalde sekscontacten, waarvan er niet xc3xa9xc3xa9n te traceren was. Een rechercheur vroeg Emily ook, toen ze aangifte deed, of ze het boek van Maria had gelezen. Wat niet wegneemt dat er wel degelijk echte slachtoffers zijn van loverboys, maar die verhalen zijn zxc3xb3 anders. Kom ik ook nog wel op terug, maar dat kan nog even duren.

Beelden-3

Bondtehond was deze week bij het liquidatieproces in de Bunker, waar het nodige te doen was over Dino Soerel en de betrouwbaarheid van kroongetuige Peter La Serpe.

Het draaide om de vraag of La Serpe mogelijk een psychopaat is. Heb ik het gisteren al over gehad, maar de link naar mijn zeer uitvoerige achtergrondreportage over alles wat met psychopaten te maken heeft, inclusief de 'checklist', werkte niet. Ik moest het verhaal eerst ergens anders vandaan toveren en dat duurde even. Het verslag van Bondtehond, die het heeft over 'De moeder aller lijsten', staat hier.

De link naar 'Wie is hier de psychopaat' staat hier

 

Beelden-4 

Het gaat allemaal maar over seks en geweld en al dan niet gestoorde figuren. Gisteren was ik in een soort 'beeldenparadijs' in Thailand.

Het zijn taferelen die zich afspelen in het dodenrijk. Straf op de zonde. Dieren nemen wraak op de mensen, die hen van alles lieten doen. Anderen worden gestraft: een bromfietser die een ongeluk heeft veroorzaakt wordt in stukken gereten, een vrouw klieft het geslachtsdeel van een man in tweexc3xabn. Zal-ie vast iets stouts mee hebben.

Onze Middeleeuwse pijnbanken zijn er niks bij, maar de schoolkindertjes hier kijken er niet van op of om. Als je er een muntje in gooit, gaan ze bewegen. Alleen gisteren niet, de stroom was uitgevallen. Maar als illustratie bij misdaadverhalen komen zulke beelden altijd van pas. Morgen nog eentje.

5 Responses to “Woensdag 19 januari: 'Een koe uit de bergen' (Emily & Maria); Wie is hier de psychopaat? & De Hel van Thailand & checklist psychopaten”

 1. ed at 8:43 am #

  electriciteit uitgevallen? ook daar al koperdiefstal?

 2. Annet at 2:42 pm #

  xe2x80x9cEn ondanks dat er al zoveel slachtoffers zijn, is het gewoonweg niet te voorkomen.xe2x80x9d

  Waar zijn al die slachtoffers dan? Als ik de media zo mag geloven dan staan er op alle hoeken van de straat loverboys met kwaadwillende bedoelingen en moet de prostitutie-industrie zo langzamerhand uit zxe2x80x99n voegen groeien.
  Vroeger liepen (puber)kinderen ook van huis weg en was er gewoon sprake van een fout vriendje. Tegenwoordig praten we gelijk in termen van ontvoering, loverboys en prostitutie, dat klinkt in elk geval een stuk meeslepender en sommige meiden voelen dat feilloos aan.
  Emily spant toch wel de kroon in haar fantasie, die nog groter lijkt dan de fantasiewereld van Maria en Lucie Mosterd samen.
  Anita de Wit neemt in mijn beleving iets te veel xe2x80x9cslachtoffersxe2x80x9d op sleeptouw en hobbelt er vervolgens als een blind paard achteraan. Zij is duidelijk niet meer in staat het kaf van het koren te scheiden. Dat is jammer, want nu krijgen die meiden niet de hulp die ze nodig hebben en slaan ze vervolgens helemaal door in hun fantasie.
  Als ik denk aan een slachtoffer van loverboys, dan denk ik aan iemand als Mandy Pijnenburg, maar die xe2x80x98schreeuwtxe2x80x99 een stuk minder hard. Laten we door alle waanzin heen, dit echte slachtoffer vooral niet vergeten!

 3. Siem at 2:46 pm #

  Mosterd 2.

  Een aantal punten uit het vonnis:

  Aangeefster heeft in de loop van de tijd haar verklaring ten aanzien van het aantal klanten waarmee zij tegen betaling seks zou hebben gehad in belangrijke mate gewijzigd, en wel in de navolgende zin:
  o verklaring van 23 juni 2008 (intake): dat zij met ongeveer tussen de 20 en 30 mannen seks heeft gehad;
  o verklaring van 2 september 2008: 15 klanten per maand in de eerste 8 maanden en 4 klanten per maand in de daarop volgende 4 maanden (minimaal 136 klanten);
  o verklaring van 6 november 2008: 3 avonden per week 3 klanten op een avond in de maanden maart en april 2006, alsmede in de periode van 3 september tot 24 november 2006 en in de periode van 5/6 januari 2007 tot eind april 2007, derhalve ongeveer 36 klanten per maand gedurende circa 9 maanden;
  o onderbouwing vordering benadeelde partij: 20/30 klanten per dag gedurende 5/6 dagen per week in de periode van maart 2006 tot maart 2007, waarvan 5 weken niet gewerkt en gemiddeld 25 klanten per dag gedurende 2/3 dagen per week in de periode van maart 2007 tot mei 2007.

  Tijdens de zitting is vast komen te staan dat het politiebureau van [plaatsnaam 1] op een steenworp afstand ligt van het portiek waarin aangeefster tegen haar wil en in het bijzijn van andere jongens de medeverdachte [medeverdachte 3] zou hebben moeten pijpen (onderdeel van zaaksdossier [zaaksdossier 13]), alsmede dat aangeefster wist dat dit politiebureau daar lag. Aangeefster is toen zij de mogelijkheid kreeg om weg te rennen niet richting dit politiebureau gerend maar is volgens haar eigen verklaring een rondje om de flat waarin het portiek is gelegen, gaan rennen.

  Aangeefster heeft verklaard dat zij op of omstreeks 14 januari 2006 vrijwillige vaginale seks heeft gehad met [naam 2], dat het heel fijn was en dat zij is klaargekomen. Uitgaande van haar verklaring heeft deze vrijwillige seks plaatsgevonden een paar dagen nadat zij op grove wijze door meerdere jongens zou zijn verkracht in een park en een portiek (zaaksdossier [zaaksdossier 13]). De omstandigheid dat aangeefster blijkbaar een paar dagen nadat zij door meerdere mannen bruut is verkracht, in staat is om vrijwillig seks te hebben in een auto en hiervan te genieten, roept bij de rechtbank vragen op.

  In zaaksdossier [zaaksdossier 12] is onder andere een verklaring afgelegd door de jongerenwerker [getuige 1]. Uit deze verklaring volgt dat hij op de avond waarover aangeefster heeft verklaard op enig moment constateerde dat er in de kleedkamer seksuele handelingen plaatsvonden tussen een aantal jongens en aangeefster en dat hij hen hierop heeft aangesproken. Aangeefster zou toen hebben gezegd dat hij ook mee kon doen. Tevens werd hem, zo verklaart hij, door xc3xa9xc3xa9n van de jongens een smsxe2x80x99je van aangeefster getoond waarin stond dat zij alleen zou komen als zij seks zou kunnen hebben met 10 jongens. Als de seks in het zaaksdossier [zaaksdossier 12] vrijwillig was, waarop de verklaring van getuige [getuige 1] lijkt te duiden, dan valt niet te verklaren dat de seks die eerder op diezelfde avond plaatshad in de [straatnaam 1] niet vrijwillig was.

  Aangeefster is volgens eigen zeggen ruim een jaar vele avonden per week xe2x80x99s nachts door haar slaapkamerraam (op de eerste verdieping van het huis van haar ouders) naar buiten geklommen om in opdracht van een of meer verdachten tegen betaling seks te hebben met klanten om later die nacht via datzelfde slaapkamerraam weer naar binnen te klimmen. Nog daargelaten dat het bepaald geen eenvoudige opgave is om meerdere keren per week deze klim te maken, is het vreemd dat -voor zover de rechtbank uit het dossier kan afleiden- deze veelvuldige nachtelijke klimpartijen door niemand zijn opgemerkt. Ook niet door haar ouders, die sliepen in de kamer boven haar kamer.

  Aangeefster heeft in de periode van anderhalf jaar (januari 2006 tot en met circa april 2007) dat zij door de door haar genoemde groep mannen werd gedwongen tot het hebben van seks met hen en met heel veel klanten de medeverdachte [medeverdachte 4] leren kennen, namelijk in maart 2006. Met hem heeft zij in [plaatsnaam 2] (in de buurt van [plaatsnaam 3]) een relatie en een bestaan opgebouwd, welke relatie heeft geleid tot een huwelijk in december 2007. Daarnaast heeft zij in die periode in [plaatsnaam 4] (met succes) haar opleiding HBO-V voortgezet. De rechtbank acht het welhaast onmogelijk dat aangeefster al deze dingen naast elkaar heeft kunnen uitvoeren.

 4. mo at 3:45 pm #

  trouwens wat hebben turken en marokanen met het loverboy verhaal te maken.
  ten eerste zijn de meisjes naief die willen er graag bij horen of ze hebben later spijt en proberen dan die gene zwart te maken.
  Ik ben zelf een marokaan, en ik ken genoeg marokannen die getrouwd zijn met een nederlandse meisje en die kinderen hebben en die gelukkig zijn.
  Vindt het trouwens erg wat er met zo een meisje gebeurt.
  Maar als je een keer zoiets mmegemaakt heb moet je niet de turkse en de marokaanse gemeenschap daar door aanspreken.
  Je moet gewoon die persoon in kwestie keihard aanpakken.
  Trouwens de meeste meisjes op de wallen werken gewoon voorzichelf het is legaal in dit land dus de regering werk hier gewoon aan mee.

 5. miep at 8:55 pm #

  Ik zelf geloof ook niet zo in de verhalen van maria en emily.
  De meeste slachtoffers van loverboys zijn vaak jonge meisjes van 18 jaar, want die kunnen het makkelijks achter de ramen. emily ziet er niet uit als een ‘prostituee’. Terwijl het toch algemeen bekend is dat het vaak de mooiste meisjesijn die gelokt worden door loverboys. En als ze eenmaal uit de prostituie gestapt zijn is het vaak aan genoeg uiterlijke kenmerken te herkennen. (ze kleden zich sexy, veel make up enz…).En ik heb geen enkel iets gehoord over het werk achter de ramen hoe het daar antoe gaat..Hoeveel een klant ze betaalde hoe ze aan de klante kwamen, want als dat niet via de ramen gaat gaat het vaak via een site kinky. Dus als ik het zo mag zien zijn het broodje aap verhalen! meisjes die zelf mee gaan met antiliaanse of marokaanse mannen en daarna zeggen ze te zijn verkacht??? en dan blijkt het een loverboy, ik geloof niet zo in de theorie dat een loverboy eerst de meisjes laat verkrachten.(ze hebben te veel films gekeken) dus ik vind het goed dat de sogenaamde loverboys zijn vrijgeproken want ik geloof er niks van.En ik denk dat ieder mens had kunnen lezen dat het verhaal van maria mosterd klink klare onzin is!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: