Update Schietpartij Boutenslaan

29 Nov

Boutenslaan-google-1-web

Update 12.15 uur:

"Wat doet men onnozel, de politie weet toch wie daar woont, de buren willen niet voor niets hun huis verkopen."
"Ja, schietpartij Mc Donalds Best, 42-jarige Eindhovenaar dood op landgoed De Utrecht en nu dit: 1 plus 1 is 2 plus 1 is 3, niet zo moeilijk voor de rechercheurs."

"Als je de foto's zo eens bekijkt lijkt het huis wel op een gevangenis. Overal rolluiken, camerabewaking. Zal allemaal niet voor niets gedaan zijn, schat ik zo."

De schietpartij aan de Boutenslaan in Eindhoven blijft zeker in het zuiden de gemoederen bezighouden. Natuurlijk weet 'iedereen' om wie het gaat. Hij was bijvoorbeeld een van de gasten op de bruiloft van Ria Mieremet. Familie van bruidegoms kant. Het zijn allemaal korte lijntjes daar.

Laat ik even refereren aan een eerder bericht op deze site, uit juni 2009, over hierboven ook genoemde  'Amerikaanse ambassade in Best' (zoals de Mc Donalds soms wat oneerbiedig wordt betiteld)

"'De man uit Lommel', Janus van W.(48), staat bekend als 'een hele grote speler uit het zuiden.' Een van zijn medespelers is Piet P., de dader van de schietpartij bij de Amerikaanse ambassade in Best. Deze Piet zit sinds die tijd in eenzame opsluiting en is ook niet kunnen verschijnen bij de rechtbank omdat men zijn veiligheid niet kon garanderen.

Verder is er een fikse beloning uitgeloofd op het hoofd van de tipgever die aan de heer Piet P. het tijdstip en de verblijfplaats van Janus gaf, wat resulteerde in de schietpartij in Best.

Piet P. zelf is bekend van grote geschillen met de gemeente Eindhoven en in het bijzonder voormalig burgemeester Sakkers die naar aanleiding van bedreigingen door meneer P. zwaar werd beveiligd."

Aldus dat vorig bericht. Een link, ook naar het Eindhovens Dagblad van toen, staat hier

No Responses to “Update Schietpartij Boutenslaan”

  1. henk November 29, 2010 at 11:19 pm #

    Kampers in een huis is altijd ellende. Ze kennen op het kamp niet meer komen omdat ze verraaiers zijn of informant voor de wouten.
    Hou de kampers in Best die in een huis wonen maar eens in de gaten dat waren maatjes van janus en konden dikke jo ook goed en tunk en schreurs en de reuzen baby en marco.
    Maar blijven ALTIJD net op tijd buiten schot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: