Dubbele kindermoord Duitsland: seks & 'verkeerde plek'; geen match zaak-Nicky

26 Nov

Moord-duitsland-2

Update 20.00 uur:

Jan O. (26) die is opgepakt voor de dubbele moord in het Duitse Bodenfelde heeft bekend dat hij seks wilde met Nina (14). Toen ze niet wilde en begon te huilen, maakte hij haar dood. De 13-jarige Tobias werd een dag later om het leven gebracht omdat hij in de buurt was geweest waar Nina's lijk lag.

Er is een gerucht dat O. na de moord op internet heeft gepocht een meisje te hebben afgeslacht, maar dat is een bekend verschijnsel bij dit soort zaken, achteraf blijkt nogal eens dat het niet klopt.

Vorig bericht staat hier 

Daarin gaat het ook over het DNA-onderzoek van de kampoudste, in de zaak van Nicky Verstappen. Niet geheel verbazingwekkend bleek er geen match, maar toch goed dat er duidelijkheid is. Had het er van de week nog even over met Simon Vuyk, die een boek heeft geschreven over de moord op Nicky.

Hij was destijds redacteur bij Peter R. de Vries en heeft in die hoedanigheid het allemaal van nabij meegemaakt. Het boek zelf schijng nog onderweg te zijn, ik heb het nog niet gezien, wellicht kom ik er nog op terug. Volgens Simon is het overigens niet zo dat het onderzoek fout is gegaan door een machtsstrijd tussen een officier van justitie en een teamleider. Ik heb daar andere informatie over, maar ik zal eerst zijn boen eens lezen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: