Zaterdag 30 oktober: 'Vuurwerk' in de familie van Danixc3xablle van A.; Cor van Hout in 'Villa Francis'

30 Oct

Interessante familie, van Danixc3xablle van A., de vrouw van Lange Frans. Opa zou goed zijn voor minstens xc3xa9xc3xa9n hele grote reportage, alleen heb ik even niet de tijd. Danixc3xablle's oom Willem is jaren geleden omgekomen door een vuurwerkbom die hij zelf had afgestoken, hij ligt begraven in Amsterdam-Noord.

Tja, zal men zeggen, wat moeten wij daar nu mee? De compagnon van Willem was de recentelijk zo veel besproken Ruud Smits uit Purmerend, de aannemer die Dino Soerel erbij zou hebben gelapt en in ruil daarvoor met zijn gezin in een getuigenbeschermingsprogramma zou zijn opgenomen.

Overigens is dat filmpje van Opgelicht!, waar Ruud Smits in figureert, nog steeds nergens te vinden. Je zou haast denken dat justitie hier een vinger in de cement heeft.

Aanvulling 16.00 uur:

Een reageerder maakt ons attent op een reactie op de website van Vrij Nederland (dossier Dino Soerel): Ruud Smits "is weer in Amsterdam gesignaleerd met zijn dochter Melanie. Ook had de politie vorige week zijn huis overhoop gehaald."

 

 

*

Erkamps-spanje  

Time flies… Van de week hadden we 't over het huis van Cor van Hout in Benalmadena, Villa Francis. Ik meende mij te herinner dat ik nog een foto had van dat huis mxc3xa9t naambordje. Dat klopt, die was in maart van dit jaar al op deze site geplaatst, toen ik bij Martin Erkamps vandaan kwam (in Panama). Martin, halfbroer van Cor,  had een poosje in dit huis gewoond.

'Villa Francis' was genoemd naar de jongste dochter van Cor van Hout en Sonja Holleeder, ze was genoemd naar Frans Meijer. Toen ze geboren werd was pa druk bezig met de voorbereidingen voor de Heinekenontvoering.

Vorig bericht staat hier

*

Er is verder ook nogal wat aan de hand.

Een wanhopige vader smeekt mij om hulp omdat zijn dochter in de ban is van een schatrijke pedo en hij weet niet wat hij moet doen. Er is een verhaal over een mensenhandelaar die slachtoffer is van een oplichtster, en het verhaal over de aanrijding waar Yuri van Gelder bij betrokken zou zijn geweest begint zich steeds duidelijker af te tekenen.

Het is nu ook wel duidelijk waarom sommige mensen hun mond houden, maar zo heel lang zal dat toch niet meer duren? Niemand wil Yuri een trap na geven of de situatie voor hem nog vervelender maken dan hij al is, maar hij staat toch niet boven de wet?

 

No Responses to “Zaterdag 30 oktober: 'Vuurwerk' in de familie van Danixc3xablle van A.; Cor van Hout in 'Villa Francis'”

 1. leo hoofdhakker October 30, 2010 at 2:15 pm #

  Wat zijn dit voor een nare populistiese demagogische acties om koste wat kost een sportman die van zijn voetstuk is gevallen nog verder de stront in te duwen door mensen of getuigen over een zogenaamde aanrijding waar misschien Yuri van Gelder bij betrokken is te vragen te reageren.Hopelijk krijg je geen reactie.Hou jezelf bezig met zaken uit de onderkant van de maatschappij dan heb je nog enig nut voor de maatschappij en laat zulke zaken over aan politie en justitie die echt wel hadden ingegrepen als hij er iets mee te maken had gehad.Waarschijnlijk heb je een hekel aan sport en sporters in het algemeen daar heb je al meer blijk van gegeven(zeker een traumaatje van je uit je schooltijd toen je met sport niet mee kon komen).Ga lekker de Peter R.de Vries kant op met je demagogie en laat mensen die wat kunnen zonder geweld,oplichting of andere criminele acties gebruiken met rust.

 2. Jan met de Pet October 30, 2010 at 9:26 pm #

  @ Leo,
  QUOTE…laat zulke zaken over aan politie en justitie die echt wel hadden ingegrepen als hij er iets mee te maken had gehad./QUOTE.

  Hahaha, dat is wel de domste opmerking die je hier kunt maken. Per definitie is justitie de meest onbetrouwbaarste partner die je je kunt wensen. Daar wordt alles eerst gewogen en daarna gemanipuleerd om uiteindelijk zichzelf als overwinnaar bij het publiek te presenteren.
  Politie is alleen maar goed in bonnen uitschrijven…

 3. maarten October 31, 2010 at 8:54 am #

  ” per definitie is justitie de meest onbetrouwbaarste partner die je je kunt wensen ”

  Over domme opmerkingen gesproken, die van jou kan ook in de top 5.. Ik weet niet wat voor vreemde wensen jij hebt maar ik denk niet dat er veel mensen hier komen die zitten te wachten op justitie als partner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: