Woensdag 27 oktober: Yuri van Gelder betrokken bij aanrijding?

27 Oct

Yuri-ad

"Een dag voordat de turnbond hem terugtrok was er iets bijzonders voorgevallen in de politie regio Brabant Noord. Er was namelijk een aanrijding geweest waarbij de bestuurder doorgereden was. Bij uitvraag van kenteken en auto bleek het om de auto van Yuri van Gelder te gaan. Politie heeft vervolgens de collega's in de woonplaats (Waalwijk) laten kijken bij de woning van Van Gelder. Daar stond de auto voor de deur met een grote sporttas op de achterbank. Echter deed er niemand open en is de politie uiteindelijk vertrokken."

Aldus een bericht van mijn betrouwbaarste correspondent.

Probleem is: het is maar xc3xa9xc3xa9n bron en ik zit in Spanje, dus, beste collega's van de kranten en de televisie, dit is weblog-journalistiek, voor een krant heb je meer bronnen nodig, maar ik kan het van hieruit niet doen. Overigens hecht ik zelf in de meeste gevallen meer waarde aan xc3xa9xc3xa9n betrouwbare bron (iemand die ik ken) dan aan 'de drie van de NRC': dat is in een aantal gevallen een wassen neus van hier tot Tokio.

"De volgende dag heeft de vader van Yuri op het bureau melding gedaan van een aanrijding waarbij hij de bestuurder geweest zou zijn. Echter wist de vader de agenten niet te antwoorden op de vraag wat er op de achterbank zou hebben gestaan…"

Volgens onze correspondent is de zaak nog in onderzoek.

Ik zeg niet dat dit de ultieme waarheid is over het verhaal Yuri van Gelder, maar persoonlijk durf ik hier mijn hand en andere kwetsbare lichaamsdelen wel een eindje voor in het vuur te steken. Het is in elk geval wel een lxc3xb3gische verklaring zijn voor de geheimzinnigheid van Youri over zijn terugval en een bond die daarbij zijn conclusie trekt.

No Responses to “Woensdag 27 oktober: Yuri van Gelder betrokken bij aanrijding?”

 1. @ndrxc3xa9 October 27, 2010 at 10:00 am #

  Het toont wel lef om dit in dit vroege stadium al te publiceren. Meestal is het “er speelt iets, en ik kom er op terug”

 2. erik October 27, 2010 at 11:51 am #

  @ hj
  ik vraag me af of enige terughoudendheid hier op zijn plaats was hj

 3. Cxc3xa9line October 27, 2010 at 12:08 pm #

  Interessant, maar even iets van een andere garde. Ik kwam dit tegen, misschien ook interessant, je zit immers in dezelfde plaats.. http://www.nu.nl/binnenland/2365016/horrortandarts-werkt-in-spanje.html

 4. Maurits de Vries October 28, 2010 at 5:51 pm #

  Trouwens, ik hoop niet dat je “je hand en die andere kwetsbare lichaamsdelen” al in het vuur hebt gestoken…

 5. bas October 28, 2010 at 6:15 pm #

  Zou het misschien kunnen zijn dat de auto niet op naam van Van Gelder staat, en dus onder die naam ook niet in de politiemutaties voorkomt?

 6. Maurits de Vries March 4, 2011 at 4:25 pm #

  Beste Hendrik Jan,

  Zoals je misschien wel weet, gaat het al weer een tijdje “lekker” met Yuri van Gelder. Hij is volop in training en hoopt volgende maand hoge ogen te gooien op het Europees Kampioenschap. Waar ik erg benieuwd naar ben, is of jij al enige progressie geboekt hebt in het onderzoek dat jij doet naar het vermeende alcomobilisme van Yuri. Tenslotte heb jij meerdere keren aangegeven dat je daar mee bezig bent. Wat mij betreft zou het je enorm sieren als je daar nog eens op terug zou komen.

  Groeten van Maurits.

 7. Maurits de Vries March 31, 2011 at 2:55 pm #

  Beste Hendrik Jan,

  Ga je nog rectificeren?

 8. Maarten March 31, 2011 at 9:59 pm #

  “Beste Hendrik Jan,

  Ga je nog rectificeren?”

  Het zit je wel dwars hxc3xa9 ?

 9. Maurits de Vries April 1, 2011 at 12:37 am #

  Heb je geen leven, Maartje? Want jou zit ook veel dwars. Of zijn die klappen in Vught toch iets te hard aangekomen? Jij bent gewoon een zielig ventje, die probeert mensen te imponeren met je grove taalgebruik op Crimesite. Een puberaal toetsenboordterroristje…

 10. Maarten April 1, 2011 at 12:06 pm #

  Ook dat zit je duidelijk dwars, gaat het verder wel goed met je ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: