Danixc3xablle: kan haar pillen- en paardenopa niet even te hulp 'schieten'?

26 Oct

Anny-schilder-voldafar-2

Update 11.45 uur:

Het begint nu echt een leuke Volendamse soap te worden. De Telegraaf meldt dat Danixc3xablle, de vrouw van Lange Frans, schietles heeft gehad. Kwam mooi van pas toen ze bij Baas B. gewapend verhaal kwam halen. Baas B. zelf houdt zich meer dan gedeisd, maar dat was nou net de kritiek van Lange Frans en Danixc3xablle: dat hij zich verschool achter zijn financixc3xable man en hen te gronde richtte.

Onze 'Volendamse correspondent' graaft wat dieper. Volgens hem moet de opa van Danixc3xablle haar maar even te hulp 'schieten'. Figuurlijk dan. Opa Henk van A. zou samen met Jack S. uit Volendam (een naam die wij ook nogal eens tegenkomen als 'financieel genie') begonnen zijn met Voldafar, het bedrijf in afslankpillen waar Annie/Anny Schilder (ex-BZN) het boegbeeld van werd. Zij kreeg het aan de stok met Jan 'Hemeltje' Veerman, die later zijn zakken zou hebben gevuld met de pillen, over hxc3¡xc3¡r rug.

Volgens de correspondent is/was opa 'schathemelrijk', maar of dat alleen van de pillen was, dat weet hij niet zeker. Danixc3xablle zou wel het meest door haar opa zijn opgevoed, hij begeleidde haar altijd met de paardensport.

 

Aanvulling 12.00 uur:

(van onze correspondent)

"Olympisch dressuurkampioene Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen worden achtervolgd door een dood paard. Ze verkochten Gestion Idool in februari voor bijna vier ton aan de Purmerendse paardenliefhebber Henk van A."

(dit is een wat ouder bericht uit 2003, maar het gaat wel over dezelfde opa)

 

No Responses to “Danixc3xablle: kan haar pillen- en paardenopa niet even te hulp 'schieten'?”

 1. ed October 26, 2010 at 6:03 pm #

  ik denk dat de zaak tegen Danielle waarschijnlijk met een sisser af zal lopen. Ze had het pistool niet in de hand, het werd gevonden in een busje dat niet op haar naam stond maar op naam van de BV van Frans. Zij was in maart dit jaar al zakelijk ‘gescheiden’ van Frans. Zolang haar vingerafdrukken niet op het wapen staan maakt een beetje advocaat gehakt van de aanklacht. Blijft over een verwarde vrouw die in een straat heeft staan schreeuwen.

  Van wie het wapen dan wxc3xa9l zou moeten zijn? Als het goed opgebrogen was in de wagen, dan lijkt de BV (=Frans) verantwoordelijk, maar mogelijk kan hij aannemelijk maken dat er anderen vaak in het busje reden.

  Wellicht dat de BV nog een standje wacht omdat ze een zakelijk busje door de vrouw van de eigenaar hebben laten gebruiken.

  En daar blijft het dan bij (met een goede advocaat). Ik raad Danielle aan om maar niet Steijnen of Enait als advocaat te nemen 😉

 2. ed October 26, 2010 at 6:27 pm #

  Klaarblijkelijk zijn Danielle en haar moeder inmiddels al in vrijheid gesteld, maar ‘blijven wel verdachte’. Gezien het beweerde strenge antivuurwapenbeleid met minimaal 3 maanden opsluiting, ga ik er vanuit, zoals ik net eerder schreef, dat er weinig van de zaak overblijft.

 3. Ada October 26, 2010 at 11:40 pm #

  Off Topic…

  Morgen hopelijk de uitspraak in de zaak Tamara Wolvers.

  Zie http://criminalmindforever.web-log.nl/blog/

 4. Siem October 27, 2010 at 12:04 am #

  @Ed 6.03/6.27

  Ach, ach. Wat een onzin.

  Het betreft hier een dame die in bijzijn van haar moeder met een vuurwapen actie wilde ondernemen. Blijkbaar was dat besproken binnen de ‘ring’ waarna iemand de politie informeerde.

  Volkomen terecht!

 5. Henk October 27, 2010 at 11:20 am #

  Danielle is ooit een keer slachtoffer geweest van een messteek in haar nek geloof ik op Amsterdam CS. En werd toen aangegeven als zinloos geweld….daar begin ik nu toch aan te twijfelen ……

 6. Esther Prade October 27, 2010 at 12:16 pm #

  Ehm … wat betreft Anky van Grunsven. Is die ook benaderd met een pistool, gezien heethoofdigheid nogal in de familie schjijnt te zitten?

 7. Ada October 27, 2010 at 12:37 pm #

  Off topic: Jaco G. is weer vrijgesproken.

  LJN: BO1756

  Ik begrijp de motivatie van de rechtbank, ze kunnen denkelijk niet anders. Maar wat een drama voor de nabestaanden.

 8. ed October 27, 2010 at 12:44 pm #

  @Siem
  Klaarblijkelijk heb je toch mijn reactie niet goed gelezen.

  Niemand van ons kan weten wat Danielle ‘wilde’ en er is geen enkel bewijs dat zij met een vuurwapen ‘actie wilde ondernemen’, net zo min als dat er bewijs is dat ze hem met de meegebrachte bus dood wilde rijden of met een meegebrachte handtas voor zijn kop wilde slaan of hem met haar meegebrachte moeder wilde verleiden.

  Het enige ‘bewijs’ dat er is, is dat er in een busje dat door haar werd bestuurd maar niet van haar was, een vuurwapen is aangetroffen. Ze heeft er niet mee staan zwaaien en er niet mee gedreigd en ook niet gedreigd dat ze een wapen zou pakken.

  Nogmaals, ik ben vrij zeker dat de zaak met een sisser afloopt.

  Je mag daar anders overdenken maar dat maakt mijn gedachtentrend nog geen ‘onzin’

 9. Robbie October 27, 2010 at 2:59 pm #

  Dit gaat over die waif van die lange met haar blaffer hahaha sorry.

 10. ed October 27, 2010 at 3:27 pm #

  @Geplaatst door: Siem | 10/27/2010 om 12:0
  Wat ik nog vergat: dgene die de politie heeft gebeld kwam niet uit ‘de ring’ (wat je daar ook mee moge bedoelen, maar het waren de buren van Baas B. die Danielle klaarblijkelijk verward zagen staan schreeuwen

 11. ramona October 29, 2010 at 9:34 am #

  Mensen blijven doorgaan over dingen waar ze geen zak van weten. Media staat bekend dat dingen erger worden gemaakt dan dat ze zijn. Ik ken Danielle persoonlijk als een goed persoon die gewoon recht voor ze raap is maar dit .. Waarom zijn mensen heel de dag met dit bezig hebben ze zelf geen leven?? Mensen die heel de dag met andere bezig zijn en genieten van de problemen die andere hebben komen hun eigen ooit tegen er bestaat een GOD geloof me .. Laat Lange Frans , Danielle en Willem lekker genieten en mensen hou toch op met dit en ga zelf naar je eigen leven kijken want denk dat jullie leventje niet zo bijzonder is.

  Danielle Frans en Willem ik weet jullie zijn sterk en ik denk aan jullie

  knuffels van Ramona en Johan

 12. Annet October 29, 2010 at 2:16 pm #

  @ Ramona,

  Natuurlijk heb je gelijk als je zegt dat we hier eigenlijk speculeren over iets waar we de werkelijke achtergrond niet van kennen, maar, en daar gaat het hier xc3xb3xc3xb3k om, heeft deze hele kwestie natuurlijk ook een andere kant. We hebben het hier over mensen die zelf ook geen mogelijkheid onbenut laten om in de media terecht te komen. Dat hindert niet, het is hun vak, maar dan weet je op voorhand dat, wanneer je als een soort cowboy op avontuur gaat, het wel eens in de media terecht kan komen.
  Het is niet zozeer xe2x80x9cgenietenxe2x80x9d van andermans problemen, als wel dat het toch enerverend is wat iemand, die op voorhand als xe2x80x9cbekende Nederlanderxe2x80x9d de gevolgen natuurlijk had kunnen overzien, bezielt om desondanks toch op zoxe2x80x99n onhandige wijze het avontuur tegemoet te gaan. In elk geval levert het voer op voor psychologen, maar ook voor mensen die interesse hebben in juridische zaken. En nee, het is niet bepaald sjiek om daar, zonder de werkelijke redenen goed te kennen over te praten, daarin heb je wellicht gelijk, maar laten we dan ook maar uitspreken dat de actie van Danixc3xablle zxc3xa9lf ook niet bepaald sjiek is te noemen toch? Wijsheid bestaat in het voorzien van gevolgen!

 13. Maurits de Vries October 29, 2010 at 6:05 pm #

  He, Annet. Ben jij hier de huispsycholoog ofzo? Ik vind dat je, met je beperkte kennis van zaken, wel erg hoog van de toren blaast. Niet specifiek in dit geval, maar ik heb recent meer reactie’s van je gelezen en je komt een beetje irritant over…

 14. Carin October 29, 2010 at 6:37 pm #

  En bij Rob de Nijs is het ook al kommer en kwel 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: