Wat deed Milorad dxc3¡n in de Deurloostraat?

30 Sep

Deurloostraat-video-1 Update 15.00 uur:

Niemand zal zo verbaasd zijn als advocaat Jan Boone, dat zijn clixc3xabnt Milorad P. is vrijgesproken voor de moordaanslag op Cor van Hout in de Deurloostraat.

 Het is ook werkelijk te dol. De rechters zijn er wxc3xa9l van overtuigd dat Milorad op die dag in die straat was, maar niet dat hij degene is die geschoten heeft. Er zijn totaal geen aanwijzingen dat er iemand anders rond dat tijdstip is gesignaleerd. Holleeder en consorten zouden hun handen hebben dichtgeknepen met zulke rechters.

No Responses to “Wat deed Milorad dxc3¡n in de Deurloostraat?”

 1. cpm karsten September 30, 2010 at 3:33 pm #

  De vrijspraak inzake de moordaanslag op Cor van Hout in de Deurlostraat is stuitend voor de burgers die op basis van tegenstrijdige beschuldigingen en zonder bewijs, door de Nederlandse rechter volstrekt onschuldig veroordeeld worden of zijn.
  Deze vrijspraak bewijst weer dat het de Nederlandse rechter helemaal niet gaat om schuld of onschuld of om het verschil tussen op drijfzand gebaseerde beschuldigingen of keihard, echt bewijs of dat het gaat om serieus zoeken naar de waarheid.
  De Nederlandse rechter vindt dat hij al een hele prestatie geleverd heeft als hij in een zaak even de dagvaarding vluchtig doorgekeken heeft.

 2. Jason September 30, 2010 at 4:57 pm #

  Deze uitspraak zou geen verrassing moeten zijn. Het gaat om het laatste stukje bewijs; heeft hij geschoten? Dat hij daar gelopen heeft betekent niet automatisch dat hij ook geschoten heeft. En om even in te haken op CPM Karsten; deze uitspraak bewijst dat er blijkbaar txc3xb3ch rechters zijn die niet een optelsom van beweringen en vermoedens maken maar een concreet en feitelijk aantoonbaar stukje bewijs willen zien. Hiermee wil ik niet zeggen dat ik blij ben dat de man is vrijgesproken want als hij daadwerkelijk de schutter is dan mag hij wat mij betreft aan de hoogste boom opgeknoopt worden, maar vxc3xb3xc3xb3rdat het hele plaatje zichtbaar is is niet met 100% zekerheid vast te stellen dat het hier om de daadwerkelijke schutter gaat. En dxc3¡t is toch waar het in onze rechtspraak uiteindelijk om gaat. Of in elk geval; zou mxc3xb3eten gaan.

 3. Joop September 30, 2010 at 7:26 pm #

  @Jason | 09/30/2010 om 04:57 nm :

  Helemaal mee eens.
  Bovendien is het feit dat deze opname’s zoveel jaar na dato toch nog boven water kwamen verdacht.

 4. Maarten October 1, 2010 at 12:12 am #

  De verbaasdheid van Boone valt wel mee, u zou uw aandacht eens moeten richten op de beeldmanipulator die is ingezet door het O.M.. Als dit het middel moet zijn dan laat de advocaat dan maar thuis, we knippen en plakken tot we het juiste beeld hebben. Wie betaalt, bepaalt zeg maar.

  Gelukkig zijn er nog wijze rechters en volgde er vrijspraak.

  Eerder probeerde de manipulator met pixeltheorie aan te tonen dat er eerder brand was dan de Libixc3xabr zijn sigaret opstak op de fatale avond van de brand in het cellencomplex, maar ook hier ging de rechter niet mee.

  Beeldmateriaal kan mooi ondersteunend zijn, maar als Jan, Piet kan worden dan is mijn tante plots mijn oom.

  Dus eerst even de feiten goed kennen en op een rij zetten voor u roept Boone is verbaasd.

 5. De rechtwatcher October 1, 2010 at 9:35 am #

  Belangrijk in de rechtstaat is dat het wettelijk en overtuigend bewezen moet zijn. Wanneer je op basis van hele sterke vermoedens gaat handelen valt alles in elkaar. Kennelijk werd aan bovenstaande niet voldaan en is er zorgvuldig vermeden om te handelen op sterke vermoedens.

 6. ed October 1, 2010 at 9:53 am #

  Op zich een goede uitspraak. Het zou mooi zijn als rechters ook zo kritisch waren in andere zaken waar op boterzacht bewijs iemand veroordeeld wordt.
  Jason heeft gelijk. Het gaat erom of hij geschoten heeft of niet.

 7. jan June 9, 2012 at 9:28 am #

  Er was wel een getuige die ook bij een politieman bekend was, doch deze is later nooit gehoord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: