Filmpje parachutemoord: Wat draagt 'Babs' onder haar rode jurk?

29 Sep

Parachute-taiwan

Update 11.45 uur:

De Belgische parachutemoord trekt wereldwijd de aandacht. Er is enige opschudding over een Taiwanees animatiefilmpje waarop hoofdverdachte Els Clottemans ('Babs') de parachute van haar liefdesrivale onklaar maakt. Vindt men in Belgixc3xab juridisch gezien niet kunnen: dit is niet bewezen.

Intrigerender is ander beeld in dit filmpje: de outfit van Babs op de eerste procesdag.

Wat droeg ze in hemelsnaam onder haar strakke rode jurk? Kon ze geen aanspraak maken op 'forensisch kledingadvies'?

Filmpje is hier te zien.

 

No Responses to “Filmpje parachutemoord: Wat draagt 'Babs' onder haar rode jurk?”

 1. Ada September 29, 2010 at 1:14 pm #

  Euhmm, enorme Wibraslip gecombineerd met het nodige buikvet?

 2. VP September 29, 2010 at 1:54 pm #

  Ze draagt een rode trui*), te strak, daaronder is haar broekband te zien.
  Gevalletje “what not to wear”.

  Er gaat in ieder geval een afschrikwekkend signaal van uit, een soort van lopend voorbehoedsmiddel.

  *) mannen en kledingstukken, zucht…

 3. cpm karsten September 29, 2010 at 3:27 pm #

  Onder dat rode geval draagt Els Clottemans een dikke buik met schuld.

 4. PietPlezier September 29, 2010 at 9:21 pm #

  In de bajes komen zowel vrouwen als mannen meestal een kilootje of wat aan in de taillestreek. Meestal door een gebrek aan lichaamsbeweging in combinatie met dagelijks chips, chocola en drop. Denk dat dat ook bij mevr. Clottemans het geval is.

  Aan dat halve broodje in de twee dagen zal het niet liggen. Dat is idd weinig, maar ik moet er wel bij zeggen dat in een aantal bajessen waar ik zat een brood-krat op de afdeling stond, waar het overgehouden brood in gedeponeerd kon worden, wat dan weer opgehaald werd door een mannetje om als veevoer te dienen. Wat mij altijd opviel was dat die kratten uitpuilden met broden die niet opgegeten werden. De maaltijden die je ‘s middags krijgt, worden door veel gedetineerden ook weer onaangeroerd meegegeven met de reiniger. Zeker de buitenlanders die zelf koken als daar gelegenheid voor is raken de gewone maaltijden amper aan.

  Kan me bij grote eters wel voorstellen dat een half broodje te weinig is, maar het komt in eerste instantie door de gedetineerden zelf dat ze xc3xbcberhaupt geen losse sneetjes brood meer krijgen die voorheen altijd per dag uitgedeeld tussen 17.00 en 18.00. Er was altijd gezeur over het aanraken van het brood met de handen door bewaarders die het uitdeelden samen met de reiniger. Of plakjes ham met dezelfde handen als het brood. Dat was dan niet hallal genoeg. Dus toen moest er een verplichtte broodtang komen. Je kon gewoon aangeven hoeveel sneetjes je wilde. Dat was dan voor avondeten en meteen voor het ontbijt. Ook die tang was op een gegeven moment weer niet goed genoeg. Toen kwam het verpakte halve brood en het in plastic verpakte beleg.
  Gezien de berg brood die elke week weggegooit werd, kan ik me aan de ene kant wel iets bij voorstellen dat ze nu wat minder brood uitdelen. Maar ja, aan de andere kant, honger lijden in de bajes lijkt me de rust op de afdelingen niet te bevorderen.

  Beste Piet,

  Els was het afgelopen jaar helemaal niet gedetineerd, ze had alle tijd om naar haar favoriete frietkot te gaan.

  Hendrik Jan

 5. Siem September 29, 2010 at 10:54 pm #

  Ik denk dat het knalrode T-shirt ooit uitgeleend werd door de andere en veel slankere Els, en nooit is teruggegeven.

 6. Ada September 30, 2010 at 12:36 am #

  @ Piet en Hajee…

  Het frietkot, ja, daar is ze zo te zien regelmatig geweest. Maar goed, genoeg lol, en misschien zit het motief daar wel in.
  De andere Els was ook niet echt ‘God’s gift to Men’ maar ze was wel slank. Is Stevige Els ingeruild voor de slanke Els? Weet je dat, Hajee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: