Ronald Noteboren & Steven Chocolaad: Als twee druppels water?

28 Sep

Chocolaad-1-web

Update 11.15 uur:

Is de verdenking op Jan S. en Harry R. alleen ontstaan door de gelijkenis tussen de slachtoffers? Ledematen afgezaagd, romp gedumpt. Het overkwam de Antilliaan Steven Chocolaad die in conflict raakte met de Limburgse Hells Angels (Nomads). Ook Ronald Noteboren - over wie we het eerder hadden – werd op zo'n manier weggewerkt. Hij is mogelijk betrokken geweest bij een grote diefstal (zie hier).

Steven Chocolaad (foto links) werd de dupe van een ripdeal. Toen hij ging bemiddelen werd hij om zeep geholpen. Was een jongen uit een keurige familie, ik ben destijds nog even bij hun langs geweest op Curaxc3xa7ao.

Tja, snel geld, goed leven, risico's nemen, foute contacten, dan kan zomaar heel fataal worden. Na Chocolaad kwam 'kroongetuige' Angelo Diaz als bemiddelaar. Bijna was het met hem net zo slecht afgelopen, alleen dankzij een deal met justitie wist hij de dans te ontspringen, maar zijn leven is er niet aangenamer op geworden.  

Eerder bericht over Chocolaad staat hier

No Responses to “Ronald Noteboren & Steven Chocolaad: Als twee druppels water?”

 1. ed September 28, 2010 at 12:59 pm #

  Als twee druppels water??
  Sorry hoor, maar dat is net zo’n onzin als het vergelijken van twee willekeurige moorden enkel en alleen omdat ze ‘in Amsterdam’ of ‘allebei met een pistool’ of ‘allebei in een woonhuis’ werden gepleegd.

  Beste Ed,

  Er zijn natuurlijk veel meer overeenkomsten, dat kun jij toch ook lezen?

  Hendrik Jan

 2. Martin September 28, 2010 at 4:59 pm #

  Drie! Halil Erol uit Steenwijk is ook aardig toegetakeld: ledematen afgezaagd, hoofd, romp weg. Mogelijk ook handen en voeten…

 3. ed September 29, 2010 at 12:08 am #

  Niet dat het nou echt belangrijk is, maar er zijn niet meer specifieke overeenkomsten dan bij de gemiddelde afrekening. Zie ook duidelijke overeenkomsten met de moor dop de irakees Mahmod die 17 februari 1998 in Winschoten werd gevonden met afgehakt hoofd en handen (eigenlijk dus zxc3xb3nder dat afgehakte hoofd en handen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: