Wat deed Nico in Soi 9?

31 Jul

Pattaya-soi-9

Update 15.45 uur:

Naar aanleiding van het bericht van vanmorgen over de aanhouding van Nico van Empel in Thailand melden verschillende kenners dat de locatie Soi 9 qua betaalde liefde ongeveer het laagste allooi is dat men ter plekke kan ontdekken. Dus wat deed Nico daar?

Mogelijk kwam hij hier toevallig langs, het is niet het echte redlight-district, het lijkt meer de periferie van het gebeuren waar nog wat schamele scharminkels hun wederzijdse levensvreugde wat armetierig gestalte proberen te geven.

Heeft Panorama niet genoeg – of waarschijnlijk helemaal niet – betaald, dat Nico hier zijn toevlucht moest zoeken, of was hij 'de verkeerde man op de verkeerde plek'? De plek wxc3¡xc3¡r hij verkeerde is in beeld gebracht op Youtube, zie hier

Aanvulling d.d. 2 augustus: het bericht over de aanhouding van Nico van Empel klopt niet, er is sprake van een misverstand

Advertisements

No Responses to “Wat deed Nico in Soi 9?”

 1. ed July 31, 2010 at 7:35 pm #

  Nico gearresteerd, Patrick gearresteerd….

  Het lijkt erop dat werken als snitch voor Peter de Vries gevaarlijk is.

 2. Jeroen Obers July 31, 2010 at 9:30 pm #

  Oh ja, inderdaad. De volgende informant van De Vries moet inderdaad oppassen als dit patroon stand houdt.

 3. Jacqueline July 31, 2010 at 9:48 pm #

  @Ed

  Je neemt mij de woorden uit de mond

 4. ed August 1, 2010 at 9:52 am #

  Dank Jacqueline. Of Ronnie Ostrowski ook nog in de cel heeft gezeten weet ik niet. Het zal haast wel.

 5. bas August 3, 2010 at 11:41 am #

  beste hjk,

  het is wel grappig hoe snel je primeurs de ether in jaagt, en hoe zuinig je bent met eigen foto’s. Je eigen privacy stel je boven alles, doch een ander kun je van alles beschuldigen, foto’s plaatsen….etc.
  Ik vraag me af wat de betrouwbaarheid van je andere correspondenten is. Het lijkt erop dat je elk contact tot correspondent betitelt. Lijkt wel professioneel, maar vanuit journalistiek oogpunt niet echt professioneel. Net zoals ik je betoog over maria mosterd niet echt sterk vind, als je niet haar verantwoordelijk stelt, maar de uitgever, dan is het toch vreeemd als haar gezicht pontificaal op de cover van koud bloed staat. Wat nog vreemder is, voor iemand die zelf nergens zelf een foto nalaat. Het spijt me te zeggen, maar zo’n journalist zal hooguit voor panorama werken of nieuwe revu, daar het geen hoogstaande journalistiek is.

 6. Diane August 3, 2010 at 3:45 pm #

  @ Ed/Jacqueline, helaas voor jullie, Deze vlieger gaat voor jullie helaas niet op. Jammer, maar deze infiltrant is dus niet gearresteerd. Even iets anders zoeken om Peter R de Vries mee zwart te maken dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: