Nico van Empel opgepakt in Pattaya

31 Jul

Pattaya-redlight-web

Update 12.30 uur:

"Hallo Hendrik Jan, ben zojuist getuige geweest van de arrestatie van Nico van Empel. Hij is gearresteerd voor een dodelijke schietpartij in Soi 9 Pattaya. Nou dan had hij beter bij Koos H. kunnen zitten."

Meldt een van mijn Thaise correspondenten (er zitten er daar meer, al dan niet permanent). Nico van Empel is de man die met Peter de Vries in zee ging om kindermoordenaar Koos Hertogs wat geheimen te ontfutselen. In een recente Panorama huilde Van Empel uit bij verslaggever Joop Reichart die hem in Thailand had opgezocht.

Nico-van-empel-web

Nico had er spijt van dat hij had meegewerkt, had wel wat meer dan alleen een onkostenvergoeding willen hebben, achteraf, en voelde zich toch niet zo lekker over zijn rol in het geheel. Over zijn betrokkenheid bij de schietpartij in Pattaya horen we vandaag misschien meer, al neigt de dag daar nu reeds naar de avond en zal de schemering aanstond haar intrede doen, waardoor het rode licht zal overheersen.

Aanvulling d.d. 2 augustus: Dit bericht klopt niet, onze correspondent moet zich hebben vergist, Van Empel was helemaal niet in Pattaya

No Responses to “Nico van Empel opgepakt in Pattaya”

  1. Patrick July 31, 2010 at 2:55 pm #

    Dit gaat weer de kant op net zoals bij Patrick van der Eem, tja het is wat als je als journalist informatie verzamelt met behulp van criminele informanten. Ze hebben de schijn tegen zich en daarmee roept het de vraag op of ze zo betrouwbaar zijn. Ik lees ook dat Nico van Empel vindt dat hij te weinig geld heeft gehad voor zijn werk om Koos H. aan het praten te krijgen. Hij schijnt ook al contact te hebben gezocht met John van den Heuvel met informatie over Koos H. Kunnen we nog verrassingen verwachten….?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: