De sloop van de Heinekenloods is begonnen!

30 Jul

Loods-sjerp-nico

Update 9.55 uur:

De sloop van de zogenaamde Heinekenloods op het industrieterrein in Amsterdam is begonnen. Sjerp Jaarsma is erbij, probeert foto's te maken, maar de politie houdt de pers op afstand. Met een kraan wordt de boel in elkaar gebeukt.

Later meer. Vorig bericht staat hier

(op de foto Sjerp Jaarsma en Nico Schaaf, huurder van de loods)

No Responses to “De sloop van de Heinekenloods is begonnen!”

 1. Jeroen Obers July 30, 2010 at 10:26 am #

  Van mij mogen ze de zaak slopen. Bewaar maar wat dingen voor een misdaadmuseum.

  Die zaak is van 1983. Op een dag moet je dingen achter je laten.

 2. Perry Vermeulen July 30, 2010 at 1:02 pm #

  Zonde dat ze dat ding slopen. Stukje historie daar.
  Ben er nooit geweest; ik studeerde af bij Peter R de Vries, na het seizoen had de redactie een uitstapje met Sjerp. Voorjaar 2006. Dus de rondleiding in de bus, het bezoekje aan de loods. Redactiebeleid was: stagiaires/afstudeerders gaan niet mee. Erg flauw, heb ik toen niet leuk gevonden.

 3. Hakima July 30, 2010 at 2:46 pm #

  Wel jammer was toch een knap stukje in elkaar gezette denkwerk van de ontvoering terug te zien. En voordat ik gekke reacties krijg het is inderdaad niet leuk wat zich daar heeft afgespeeld ! Maar van mij had die loods mogen blijven staan. De loods hoort bij Amsterdam en zijn misdaad !! en is toch een stukje geschiedenis. En is wel een goed idee !! Een misdaadmuseum 🙂 met door dit is pistool is die en die omgekomen. en deze kogel zat in het slachtoffer zelf.. mensen vinden misdaad boeiend en zulke stukjes maken het verhaal erachter completer !!

  Dus ik wil een misdaadmuseummmmmmmmmmmmmm !!!
  met veel misdaad spullen en spullen plaatsdelict 🙂

 4. J. July 30, 2010 at 9:13 pm #

  Bijzonder jammer… Niet goed te praten die ontvoering, maar wel wereldnieuws. Vrijwel alles nog intact, en dus nxc3xb3g indrukwekkender als je er liep. Job Cohen heeft Amsterdam laten versloffen, maar als de familie Heineken roept kan er blijkbaar wel ferm worden opgetreden (zij het met twee jaar vertraging).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: