Woensdag 23 juni: Godfather Greg Gevangen & FBI stil over Joran

23 Jun

Greg-tamanaco
De familie Remmers zit al een tijd in de hoek waar de klappen vallen. Ooit was Greg zo'n beetje de peetvader van de poldermaffia. Iedereen kent hem, en omgekeerd. Voorzover ik mij kan herinneren is hij zelden in verband gebracht met liquidaties. Dat zegt niet alles, je weet niet wat er achter de schermen speelt, maar hij heeft in elk geval niet de reputatie van een gewelddadige crimineel. Wat dat betreft is er wel enige overeenkomst met Charles Zwolsman.

Het lijkt erop dat het voor de ouder wordende drugshandelaar niet eenvoudig is je staande te houden in dit milieu. Vooral niet als je zo bekend bent: dan wordt er altijd op je geloerd en is de kans groot dat je tegen de lamp loopt. Meestal hebben deze mannen geen echt pensioen, zijn ze wel gewend aan een luxe levensstijl en zijn ze haast gedwongen door te gaan. Peetvader Greg is nu opgepakt bij een actie van de Italiaanse politie, de Operatie Tamanaco. Ik zie 'm zo nog niet weer rondlopen. Enige tijd geleden was hij nog bij het proces in De Bunker, waar zoon Jesse zich moet verantwoorden voor liquidaties. Vader en zoon hebben een redelijke band, maar voorzover ik weet hebben ze niet veel samengewerkt in het criminele milieu.

Meer over de Operatie Tamanaco staat op Bondtehond

*

Stephany-nwJohn van den Heuvel schoof gisteren, net uit het vliegtuig, aan bij RTL Boulevard, na een succesvolle trip naar Aruba en Peru. Op Aruba interviewde hij Anita van der Sloot, in Peru slaagde hij erin Joran in de gevangenis te spreken en vond hij nieuwe aanwijzingen over de rol van de FBI bij de dood van Stephany Flores.

In de eerste berichten was er al sprake van een undercoveragent die Joran op Aruba geld zou hebben gegeven voor de reis naar Peru. Joran probeerde Beth Holloway geld af te troggelen, de FBI ging bemiddelen en betaalde 25.000 dollar. Om hem in de VS te krijgen, moesten ze hem buiten Nederlands grondgebied zien te krijgen. Terwijl Joran op het punt stond een kliniek binnen te gaan, waar hij behandeld zou worden.

Of hij zich daar inderdaad zou hebben gemeld is niet te zeggen, maar het zag er serieus uit. Dat de FBI een rol heeft gespeeld in het feit dat het niet is doorgegaan, staat wel vast. Dat is toch behoorlijk fout, maar juist voor dit aspect hebben de Amerikaanse media hxc3xa9xc3xa9l weinig belangstelling. Journalisten – vooral van tv – die zich laten meeslepen door volksgevoel en hypes, het is van alle tijden en alle plaatsen.

No Responses to “Woensdag 23 juni: Godfather Greg Gevangen & FBI stil over Joran”

 1. Jeroen Obers June 23, 2010 at 10:10 am #

  Joran is toch zelf degene die naar Peru is gereisd? Ook al was dat met het geld van de FBI.

  Of is het zo dat de FBI anticipeerde op het feit dat een Joran met geld in de handen internationale pokertoernooien bezoekt. Bijvoorbeeld Peru. Of een ander land. Als er vroeg of laat maar een land bij zit met een uitleveringsverdrag met de USA.

  Het is nu inderdaad wel duidelijk dat de FBI er alles aan wilde doen om hem te pakken.

 2. amer June 23, 2010 at 12:25 pm #

  Het wordt steeds gekker. Ben benieuwd waar John van de Heuvel zijn aanwijzingen op baseert. Hij begint op een aluhoedje journalist te lijken.

  Nog even en John van de Heuvel vertelt dat Joran onschuldig is.

  Joran en zijn ouders wisten toch al voordat Joran werd opgepakt dat Nathalee nooit meer terug zou komen?
  Hoe wisten Joran en zijn ouders dat dan?

  Big business die complottheorieen, dat wel.

  Beste Amer,

  Waar baseer je dit nu op? Ik heb JvdH nog nooit betrapt op enige complottheorie.

  Hendrik Jan

 3. Jeroen Obers June 23, 2010 at 12:47 pm #

  Over Van der Sloot wordt nu na psychologisch onderzoek beweert dat hij geen psychopaat is. Dat zal dan wel. Die moorden kunnen impulsieve daden zijn. Maar het afpersen van de moeder van Natalee Holloway en het totaal gebrek aan empathie of spijt doen toch wel erg psychopatisch aan.

  Zelfs Alejandro de hitman heeft hem de bijnaam psychoot gegeven. Goede kans dat hij daar niet meer vanaf komt in de bak in Peru. Het volk in Peru ziet hem in ieder geval als een psychopaat.

  Van der Sloot heeft een anti-sociale gedragsstoornis volgens de psychologen. Maar ja dat wisten we al.

  Van der Sloot zijn positie in de bak is mogelijk nog niet zo slecht als men denkt. Hij komt slecht binnen. Maar hij is geen kindermisbruiker en ook geen verkrachter. Als Van der Sloot eenmaal een tijd mee draait in het systeem dan zien ze hem meer als een van de gevangenen. Die net als de rest binnen een systeem en hierarchie probeert te overleven. Hij is een grote en forse vent en zal vijanden hebben maar ook connecties maken. Iedereen ziet hem als een slachtoffer. Maar in de bak zal hij mogelijk ook een dader zijn. Hij is immers (mogelijk) een moordenaar met geen compassie voor een ander. Van der Sloot ziet die hitman als een gevaarlijke gek maar zo ziet die hitman hem ook.

  Stel Van der Sloot eens voor over 10 jaar. Dan is hij 32 jaar en een doorgewinterde bakgast. Zou me niet verbazen als hij dan zijn eigen clubje heeft gevormd en met allerlei handel of activiteiten bezig is. Op de een of andere manier zie ik Van der Sloot toch als iemand die in dergelijke omstandigheden zich redelijk kan redden.

  Van der Sloot zal na de rechtszaak voorlopig wat minder in de picture staan. Maar sta er niet van te kijken als er ooit een bericht komt dat Van der Sloot iemand heeft omgelegd of zwaar mishandeld in de bak. Van der Sloot zal altijd de aandacht blijven trekken.

 4. amer June 23, 2010 at 2:21 pm #

  Hendrik Jan,

  Dat baseer ik op verhalen over camera’s en de FBI waar John v.d. Heuvel zelf mee aan komt zetten.
  Je kunt beter eens aan John v.d. Heuvel vragen waar hij zijn aanwijzingen dat er mensen van de FBI achter zitten op baseert.

  Alsof de FBI niets anders te doen heeft dan achter Joran aan te gaan. Er worden wel meer mensen vermoord in Amerika.

 5. Bondtehond June 23, 2010 at 3:01 pm #

  @ HJK en bezoekers

  Er zijn meer beelden vrijgegeven door de Italiaanse politie van ‘operatie Tamanaco’, betreffende de arrestatie van 5 verdachten in Nederland, waaronder Greg Remmers, en diverse Camorra- en N’drangheta-leden in Italixc3xab. Heb ze in een slideshowtje gezet.

  http://bondtehond.blogspot.com/2010/06/italiaanse-politie-geeft-beelden-vrij.html

 6. Jeroen Obers June 23, 2010 at 3:06 pm #

  In mijn 1ste post op deze pagina staat een fout.

  De USA had Van der Sloot ook op kunnen pakken op Aruba. Wij hebben wel een uitleveringsverdrag met de USA. Het was niet nodig om hem buiten Peru te pakken.

  De FBI zal wel de bewijslast zorgvuldig hebben willen afsluiten.

  Beste Jeroen,

  Nederland heeft gxc3xa9xc3xa9n uitleveringsverdrag met de VS voor afpersing,

  Hendrik Jan

 7. amer June 23, 2010 at 3:59 pm #

  HJ,

  In dit document kun je lezen dat het niet de FBI was, die op Aruba was, maar een vriend of bekende van Holloway.

  http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2010/0610101joran1.html

  Beste Amer,

  Dat lees ik er nou helemaal niet in. Het is iemand die namens Holloway optreedt (nogal logisch), geheel onder auspicixc3xabn van de FBI. Hoe duidelijk wil je ‘t hebben?

  Hendrik Jan

 8. Mia June 23, 2010 at 6:53 pm #

  @ Amer, lees onderstaande link maar eens.

  http://www.peterrdevries.nl/nieuws/verborgen-in-een-niet-bestaand-huis/

 9. amer June 23, 2010 at 6:54 pm #

  Tuurlijk, de cooperating witness werd in het document zo genoemd omdat hij een FBI medewerker was.

 10. Sueme! June 23, 2010 at 7:10 pm #

  Crime scene foto’s van Hotel Tac http://sueme.web-log.nl/sueme/2010/06/stephany-flores-crime-scene-fotos-3.html

 11. piet pietersen June 23, 2010 at 7:12 pm #

  Ik geloof dat afpersingsverhaal niet,zoveel stupiditeit dicht ik Joran niet toe.Veel waarschijnlijker,is hij benadert met een geldaanbod en hebberig/gokverslaafd als hij is zal hij daar op ingegaan zijn,het zal zeker niet de eerste keer voor hem zijn.

  Wat er met dat meisje is gebeurt weet ik net zomin als iemand anders hier,maar iemand met je blote vuisten zijn/haar hoofd inslaan/schedelbasisfractuur klinkt voor mij als een getrainde vechter of iets van een wapen of ongelukkige val(tegen een cemente stoeprand).

  PR de Vries heeft overigens in zijn eerste uitzending wel de merkwaardige gedragingen van mevrouw Holloway uitgezonden onder andere dat eerste pamflet.Dan is het toch merkwaardig,zelfs verdacht en bizar(om in pr’s woorden te blijven)dat hij daar in latere uitzendingen geen woord aan vuil heeft gemaakt”heeft hij soms iets te verbergen?”(pr quotje).

  @Jeroen Obers

  Die sbs uitzending is hier te bekijken:
  http://www.sbs6.nl/web/show/id=916193/langid=43/media=188405/page=1

  Jammer dat je alles voetstoots aanneemt,want er valt wel wat op af te dingen op die uitzending en meneer de Vries zijn psycho-analyse van Joran.

 12. Bondtehond June 23, 2010 at 10:36 pm #

  @ HJK

  Hoe zit het met het uitleveringsverdag met Italixc3xab?
  Kan Nederland Greg Remmers wel uitleveren aan Italixc3xab eigenlijk? Nederland levert normaalgesproken toch geen onderdanen uit, of is die wet al weer achterhaald binnen de Europese Unie?

  Beste Bondtehond,

  Volgens mij kan het binnen de EU juist wel, maar ik weet het niet zeker.

  Hendrik Jan

 13. Sueme! June 23, 2010 at 11:05 pm #

  @Bondtehond

  Nederland kan hem gewoon uitleveren als ze willen.

 14. Annie June 23, 2010 at 11:11 pm #

  Ik heb de DEA ook wel eens een lokkertje zien gebruiken om iemand de grens over te krijgen naar Duitsland en daar vervolgens op te pakken en uit te leveren aan de States. 4 jaar later kwam de vrouw (een onbeduidende schakel in het organiseren van een door DEA uitgelokt drugstransport) pas vrij! Dus ik geloof best dat de FBI bezig was Joran in de vl te laten lopen voor de afpersing, dat de zaak deze wending heeft genomen hebben zij ook niet kunnen voorzien. Dom, want eens een psychopaat altijd een psych…..

 15. Jason June 24, 2010 at 12:14 am #

  @ Bondtehond en HJ

  Als het goed is kan het wel, tenzij een vonnis tot een onherroepelijke onvoorwaardelijke vrijheidsstraf zou leiden. In die gevallen moet er de garantie zijn dat de straf in Nederland uitgezeten kan worden.

 16. Jason June 24, 2010 at 12:51 am #

  @ Bondtehond en HJ

  In principe levert Nederland geen eigen onderdanen uit. In het geval van een strafrechtelijk onderzoek door de verzoekende staat jegens de opgexc3xabiste persoon kan en mag Nederland uitleveren, mits de straf, indien dit een onherroepelijke en onvoorwaardelijke vrijheidsstraf (of doodstraf) betreft, omgezet kan worden en in Nederland kan worden ondergaan. Wanneer dit volgens de Grondwet van de verzoekende staat niet mogelijk is, zal Nederland niet uitleveren. Zeer waarschijnlijk is dit het geval ook bij Remmers omdat Italixc3xab de wettelijke mogelijkheid niet heeft om aan de Nederlandse voorwaarden te kunnen voldoen.

 17. Jeroen Obers June 24, 2010 at 1:09 am #

  @Piet Pietersen

  Ik weet niet precies waarop je precies doelt met dat voetstoots aannemen? Ik ben niet de persoon van iets voetsstoots aanemen. Dat is niet goed.

  Denk je dat ik die psycho-analyse van De Vries heb? Die psycho-analyse van Joran heb ik van mezelf.

  Het zou inderdaad goed kunnen dat die afpersing is uitgelokt. Dat zij Joran feitelijk als 1ste hebben benaderd. Dat zou wat zijn.

 18. amer June 24, 2010 at 7:15 am #

  Mia,

  John Kelly, de advocaat van Holloway is per email door Joran benaderd en hij is eerst zelf naar Aruba gegaan en heeft pas daarna niet alleen de FBI, maar ook de Arubaanse autoriteiten ingeschakeld. Het lijkt me logisch dat hij, nadat hij in de maling is genomen, de autoriteiten heeft ingeschakeld. Wat dat met een val te maken heeft, ontgaat me. Nou is Beth Holloway ook een leugenaar, aandachttrekker en geldwolf maar het is nog steeds Joran, die (in het geval van Nathalee met behulp van zijn ouders) anderen in de val laat lopen hoor, misschien iets om rekening mee te houden.

  De FBI ontkent overigens geld te hebben gegeven, het betreft hier het geld van Beth Holloway, dat kan ook best, ze heeft zo onderhand miljoenen bij elkaar geharkt.

  Hier staat het verhaal van die Kelly zelf.

  http://refugeesunleashed.net/about23214-0-asc-75.html

 19. ed June 24, 2010 at 7:57 am #

  @jeroen / HJK
  Ook al is er een uitleveringsverdrag en ook al zou dat gelden voor afpersing, toch kan er een reden zijn om iemand naar een ander land te lokken: Als Nederland iemand naar Amerika uitlevert, heeft die persoon het recht zijn straf in Nederland uit te zitten (zoals dat bijvoorbeeld gebeurde met Asam al D). Als de VS daar geen zin in heeft, lokken ze je naar een ander land (zoals met de zwarte cobra gebeurde)

 20. Bondtehond June 24, 2010 at 8:24 am #

  @ Sueme, Jason, HJK (thanks)

  En de eventuele straf moet naar Nederlandse maatstaven omgezet worden dan toch zeker? Vind het altijd “grappig” dat men meteen vooruitloopt op de mogelijke straf die eruit kan rollen. 30 Jaar wordt er al meteen gezegd. Vind dat knap die gissingen, nog voor een eventueel proces.

 21. Jason June 24, 2010 at 9:17 am #

  @ Ed

  In principe hebben alle Nederlanders dat recht, volgens onze eigen Grondwet. Het is echter aan de verzoekende staat om te garanderen dat het ook daadwerkelijk wordt nageleefd. Als die dat niet doen zal niet worden uitgeleverd en kan je inderdaad van die opzetjes krijgen.

 22. Johan June 24, 2010 at 10:04 am #

  Is het mogelijk dat de Italiaanse politie nu haar pijlen vooral richt op de niet-‘nDrangheta afnemers? De leden van ‘nDrangheta zijn een gesloten bolwerk, daar komt geen informatie uit, ze komen allemaal uit een paar kleine dorpjes in de hak van de laars en ze zijn met eeuwenoude (familie-)banden met elkaar verbonden. Bovendien beschermen ze elkaar in de gevangenis en hebben ze waarschijnlijk goede connecties met politie & justitie in Italie.

  Als ik een ‘nDrangheta-jager zou zijn, zou ik me zeker focussen op de afnemers aan de rand van de bende, zoals Greg Remmers. Die krijg je makkelijker aan het praten.

 23. Jeroen Obers June 24, 2010 at 10:39 am #

  @Ed

  Goede analyse. Dat zou wel eens de reden kunnen zijn. Dat hij daardoor in de USA de straf zou moeten uitzitten a la Rommy.

  De FBI (en hun Amerikaanse connecties) wilden die Van der Sloot echt pakken. Terwijl aan andere vermoorde mensen geen tijd wordt besteed. Zo zie je maar hoe de macht van de Holloways werkt en het “blond white all American succesful girl principe”.

  Klassejustitie.

  Een gepensioneerde commissaris van de politie had verklaard dat er in Nederland ook klassejustitie is. De vrouw van Boonstra werd ontvoerd en meer dood dan levend teruggevonden.

  Alles werd uit de kast getrokken. Geld, materiaal, tijd, inzet, etc.

  Boonstra werd persoonlijk uitgenodigd op het politiebureau om ontvangen te worden door een hoge piet. Kom daar als normale burger maar eens mee aan.

 24. Siem June 24, 2010 at 1:27 pm #

  @Jason 12.51

  Nederland levert niet uit aan landen die de doodstraf nog uitspreken.

  Over uitlokking en FBI: denk aan de zaak van de Zwarte Cobra. Die werd naar Spanje gelokt voor een set-up deal en uitgeleverd aan de VS.

 25. ed June 24, 2010 at 2:57 pm #

  @Jason
  Daar heb je gelijk in. Ik meen dat er met uitlevering naar Amerika gewoonlijk bedongen wordt dat de US daar mee akkoord gaat en ja, dan zoeken ze een andere mogelijkheid.

  Ze zullen Joran niet willen veroordelen tot zeg 50 jaar, waarna hij uitgeleverd wordt en zijn straf wordt omgezet in 3 jaar (voor de afpersing)

 26. Jason June 24, 2010 at 3:08 pm #

  @ Bondtehond

  Zie bericht 06/24 12.51u

  Niet helemaal vergelijkbaar maar zie bijvoorbeeld Machiel Kuijt die in Thailand tot levenslang veroordeeld was, door het WOTS-verdrag na tien jaar naar Nederland kwam en vervolgens direct op vrije voeten kwam. Dat was weliswaar nadat hij in Thailand was opgepakt en na een proces maar als zo’n overeenkomst, dus de omzetting, niet mogelijk is met de verzoekende staat (in geval van Remmers Italixc3xab) wordt niet uitgeleverd.

 27. Jason June 24, 2010 at 4:29 pm #

  @ Siem

  Nederland levert wxc3xa9l uit aan landen die de doodstraf nog uitspreken mxc3xadts, door verzoekende staat, de garantie gegeven wordt dat de veroordeelde die doodstraf niet krxc3xadjgt xc3xa9n na de veroordeling, indien dat een onherroepelijke en onvoorwaardelijke vrijheidsstraf betreft, in Nederland, naar Nederlandse maatstaven de straf mag uitzitten.
  Strikt genomen levert Nederland geen eigen onderdanen uit tenzij verzoekende staat (xc3xb3xc3xb3k daar waar de doodstraf nog bestaat)strafrechtelijk onderzoek wil doen naar opgexc3xabiste persoon maar wel eerdergenoemde garanties kan geven. Wanneer die garanties niet gegeven kunnen worden zal Nederland niet uitleveren. Wanneer wxc3xa9l aan de voorwaarden voldaan kan worden kan en mag Nederland uitleveren in het belang van het daar uit te voeren onderzoek.

  M.b.t. de ‘opzetjes’ (Zwarte Cobra, was die wel voor mij eigenlijk of was die voor iemand anders i.v.m. Joran? Daar houd ik me eerlijk gezegd niet mee bezig.);
  dat weet ik, maar daar gaat het in het geval van Remmers niet om want die is niet ‘over de grens gelokt’.

  @ Bondtehond

  Zijn er eigenlijk banden met SCU? Denk ik even aan de A12, schoot zo ineens door me heen.

 28. amer June 24, 2010 at 5:41 pm #

  http://abcnews.go.com/GMA/video/fbi-lure-joran-peru-10978118

  In dit filmpje wordt gemeld dat de Telegraaf zonder enige bevestiging vergaande suggesties doet. Verderop in het filmpje vertelt een ex-FBI agent (iemand waarvan je mag verwachten dat hij een beetje weet hoe de FBI werkt) hoe hij erover denkt.

 29. Siem June 24, 2010 at 8:15 pm #

  @Jason 04.29 nm

  Quote: Nederland levert wxc3xa9l uit aan landen die de doodstraf nog uitspreken mxc3xadts, door verzoekende staat, de garantie gegeven wordt dat de veroordeelde die doodstraf niet krxc3xadjgt xc3xa9n na de veroordeling, indien dat een onherroepelijke en onvoorwaardelijke vrijheidsstraf betreft, in Nederland, naar Nederlandse maatstaven de straf mag uitzitten.
  Strikt genomen levert Nederland geen eigen onderdanen uit tenzij verzoekende staat (xc3xb3xc3xb3k daar waar de doodstraf nog bestaat)strafrechtelijk onderzoek wil doen naar opgexc3xabiste persoon maar wel eerdergenoemde garanties kan geven. Wanneer die garanties niet gegeven kunnen worden zal Nederland niet uitleveren. Wanneer wxc3xa9l aan de voorwaarden voldaan kan worden kan en mag Nederland uitleveren in het belang van het daar uit te voeren onderzoek.

  – Sorry Jason. Ook uit een aantal eerdere bijdragen van je blijkt dat je je niet goed geinformeerd hebt waar het uitlevering betreft aan landen die de doodstraf nog in hun wetboek hebben staan en/of die uitvoeren.

 30. annie June 24, 2010 at 11:38 pm #

  Je kan je straf ook niet in Nederland uitzitten zolang de strafmaat niet overeenkomt met de Nederlandse strafmaat. Een verdrag maakt daar geen verschil aan.

 31. Jason June 25, 2010 at 12:56 am #

  @ Siem

  Waar baseer je je uitspraak op en waarom zit je wel constant een ander te bestrijden zonder zelf met antwoorden te komen?

  Zoek zelf maar even uit waar onderstaand vandaan komt. In elk geval niet uit mijn duim. Let vooral even op het stukje vanaf ‘tenzij’. ‘Tenzij’ hier betekent hetzelfde als ‘tenzij’ en ‘mxc3xadts’ in mijn reacties.

  ‘Artikel 8

  Indien, naar het recht van de verzoekende staat, de doodstraf is gesteld op het feit waarvoor de uitlevering is gevraagd, wordt de opgexc3xabiste persoon niet uitgeleverd, tenzij naar het oordeel van Onze Minister voldoende is gewaarborgd dat die straf, zo een veroordeling daartoe mocht volgen, niet ten uitvoer zal worden gelegd.’

 32. Jason June 25, 2010 at 7:57 am #

  @ Siem

  Ik weet niet precies meer wat ik vannacht gezegd heb (was een beetje ‘afwezig’ zeg maar) maar ik neem aan dat ik wel gezegd heb dat ik volgens mij toch gelijk heb.
  Even een aanvulling nog;

  Wat nog wel kan, en dan heb jij gelijk, is dat ik parafraseer op basis van verouderde stukken. Dat zou kunnen, maar laat dan even het tegendeel zien want nu ben ik, en anderen die meer waarde hechten aan mxc3xadjn verhaal als aan het jouwe, blijkbaar, volgens jou, onterecht in de veronderstelling dat hetgeen ik hier eerder plaatste klopt. Alvast dank voor de aanwijzing/tip/oplossing.

 33. Jason June 25, 2010 at 10:24 am #

  @ Bondtehond

  N.a.v. Remmers.
  Sinds 1996 is het uitleveren binnen de EU makkelijker geworden. Deze versoepeling heeft betrekking op de minimale straf en de dubbele strafbaarheid. De minimale straf is nu geloof ik een half jaar. De dubbele strafbaarheid is komen te vervallen waardoor nu alleen nog de strafbaarheid van een delict naar het recht van de verzoekende staat geldt. Het hangt daarna alsnog af van de garanties, die de verzoekende staat t.a.v. de eisen en voorwaarden die Nederland stelt, kan geven of er daadwerkelijk wordt uitgeleverd.

 34. ed June 25, 2010 at 11:02 am #

  @ Bondtehond | 06/23/2010 om 10:36 nm

  Nederland levert met het grootste gemak onderdanen uit aan andere EU landen. Er wordt met het europees uitleveringsverdrag niet eens meer een inhoudelijke toetsing gdaan. Er wordt slechts gekeken of er in het verzoek de juiste vakjes zijn aangekruist. Dat leidde er onder andere toe dat er een man naar Polen werd uitgeleverd over een bedrag van 25 euro waarvan Polen zei dat het omkoping was en hij dat stellig ontkende.

  @Jason Banden met de SCU… Het lijkt de laatset tijd meer om de ‘Ndrangheta te gaan. De A12 moorden waren inderdaad wxc3xa9l SCU, maar uiteindelijk zijn de verantwoordelijken daarvoor niet eens vervolgd bij mijn weten. (Aldo G. werd uiteindelijk vrijgesproken, Greco, Palazzo en Cerfeda kwamen in een pentito programma)

 35. Jason June 25, 2010 at 11:29 pm #

  @ Ed

  Dat klopt, we hebben daar nog niet zo lang geleden nog een paar stukkies aan gewijd.
  Kon ze niet terug vinden maar ik weet nog dat ik vroeg waar je Franco ineens vandaan haalde.
  ‘Ndrangheta speelt al langer natuurlijk en is ook veel bekender, daarom vroeg ik me juist af of en in hoeverre SCU vervlochten is.

 36. Joop July 4, 2010 at 11:18 am #

  In het laatste nieuws weer voeding voor de veronderstelling dat Joran er in is geluisd. Als dat inderdaad zo is zullen ze het toch wel zo vakkundig hebben gedaan dat hij hangt. Of wordt ook hier weer geblunderd.
  Zie: http://www.nu.nl/buitenland/2284598/joran-van-sloot-klaagt-advocaat.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: