Vrouwen ontsnapt uit Nieuwersluis & Greg R. opgepakt

22 Jun

Update 19.00 uur:

Eric van Bondtehond meldt dat er vanmiddag drie gedetineerde vrouwen ontsnapt zijn uit de vrouwengevangenis in Nieuwersluis, dat had hij rond half zeven uit zeer betrouwbare bron vernomen. In casu: de man van een hem welbekende gedetineerde vrouw.  De drie boevinnen renden tijdens het sporten weg en klommen over het hek. Of ze al opgepakt zijn, meldt de bron niet. Justitie houdt het aardig stil, er is nog niets te vinden op internet.

Toeval? De Telegraaf meldt dat er arrestaties in Nederland zijn geweest op verzoek van de Italiaanse autoriteiten. Onder andere in Nieuwersluis. Interessanter is dat een van de aangehouden personen niemand minder is dan Greg R., de vader van Jesse. Het gaat om vermoedens van handel in drugs. De andere gearresteerden zijn:

Pasquale Pagliaro, uit de buurt van Napels, maar hij woont al lang in Nederland; Jerry G., Richard K. en Suzette De R.

Aanvulling:

Suzette is van Moengo, een Surinaams dorpje. Ze heeft haar sporen op internet achtergelaten, althans: daar wordt ze in verband gebracht met het slikken van voorwerpen die niet voor de spijsvertering zijn bedoeld.

De Italiaanse kranten melden de leeftijden erbij:

Pasquale P.=45

Jerry G.=57

Richard K.= 47

Suzette De R.=50

Greg R. = 62, "ritenuto dalla Polizia dei Paesi Bassi personaggio di notevole spessore criminale. In tale contesto, – sottolineano gli inquirenti – preziosa xc3xa8 stata la cooperazione fornita dalla polizia olandese che, in tempo reale, ha assicurato un continuo flusso di informazioni sui soggetti monitorati e sui loro movimenti."

Klinkt goed.

No Responses to “Vrouwen ontsnapt uit Nieuwersluis & Greg R. opgepakt”

 1. Robbie June 22, 2010 at 7:28 pm #

  Zal Greg Remmers nou nog geen geld genoeg hebben voor zijn oude dag? Ik weet er het zijne niet van, maar had lekker in het buitenland gaan wonen en stoppen met die shit…

 2. Mick June 22, 2010 at 7:41 pm #

  Is dat Jerry G. die in Den Haag in zijn auto (bijna) opgeblazen werd?

  Beste Mick,

  Dat was Jerry R., toch?

  Hendrik Jan

 3. J. Bos June 23, 2010 at 7:53 am #

  “gedacht van de Politie van het Lage personage van Landen van opmerkelijke misdadige dikte. In dergelijke context, – de onderzoekers benadrukken – kostbaar is het de samenwerking geweest die uit de Nederlandse politie wordt geleverd die, in echt – de tijd, heeft een ononderbroken stroom van informatie over de monitorationderwerpen en hun bewegingen verzekerd.”
  De Babelfish vertaling levert niet meer op dan humor (via Engels). Wilt u de tekst ook in ABN weergeven?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: