Donderdag 29 april: Willem, Amsterdam 'bezet' & aanslag Zaandam

29 Apr

"Een moord die minder de aandacht trok (ik had ‘m zelfs over het hoofd gezien) was op 20 februari in de Indigostraat in Zaandam. Gisteravond laat werd gemeld dat daar nu een derde verdachte voor is aangehouden. Een naam van het slachtoffer is nooit bekend geworden, wel was al vrij snel duidelijk dat het om een Turkse man gaat die werd verdacht van afpersing. En dat het niet de eerste keer was dat hij op de korrel werd genomen."

Aldus een berichtje eerder deze week. Er kwam nu een reactie van iemand die een bericht van vorige week hiermee in verband brengt: 

"In de Walraven van Hallstraat in Zaandam is donderdagnacht een ontploffing geweest. Buurtbewoners hoorden rond 02.52 uur een harde knal en belden de politie. Forensische Opsporing van de politie heeft materiaal aangetroffen dat naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is gestuurd voor nader onderzoek. Niemand is gewond geraakt, maar er is wel een geparkeerd voertuig en een woning licht beschadigd geraakt."

Aldus webregio.nl Zaanstreek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: