Woensdag 28-04: Willems Wereld, Beledigde Agenten & Annemarie's Stalkster

28 Apr

Stripaloys1

Stripaloys2

Hier vast het tweede stukje van de strip, deel 3 en 4 volgen nog. Tekenaar Aloys gaat kijken of hij nog een keer wat criminaliteit in Willems Wereld kan brengen, dat houden we d’r dan een beetje in.

                                                        *

Ook op de ‘rand van crimineel’ een berichtje uit Rotterdam. Speelde afgelopen weekend, stond op een regiopagina in De Telegraaf: "Een bijrijdster van een automobilist, die was aangehouden tijdens een alcoholcontrole in Rotterdam, heeft een boete van maar liefst 450 euro gekregen voor het beledigen van agenten. De 28-jarige Rotterdamse vrouw was het er niet mee eens dat de bestuurder van de auto waarin zij zat, door de politie was gepakt omdat hij met te veel drank op achter het stuur was gekropen. Volgens haar zouden politiemensen alleen maar kinderen vermoorden en achter in hun tuin begraven."

                                                         *

AnnemariepostmaSchrijfster Annemarie Postma werd zeven jaar belaagd door een stalkster. Een tijd geleden heb ik daar met haar ook contact over gehad, of daar niet iets tegen te doen was, iemand die je op alle mogelijke manieren probeert het leven zuur te maken. Het ging vooral om valse berichten op internet. Het probleem waar iedereen tegenaan loopt: de internetprovider is niet bereid het ip-adres te verstrekken.

In dit geval ging het om UPC. Men wil best de betreffende persoon een berichtje sturen dat hij of zij het niet meer moet doen, maar daar blijft het dan bij. Uiteindelijk is UPC overstag gegaan. Eerst nog onder de voorwaarde dat het ‘onder ons’ moest blijven: ze kon de gegevens krijgen, maar daar mocht ze niks over naar buiten brengen, anders is het hek van de dam.

Daar ging ze niet mee akkoord en uiteindelijk kwam de apin uit de mouw. Een jaloerse vrouw die ook een succesvol boek had willen schrijven en graag bevriend had willen zijn met Annemarie. Hoe dan ook: een doorbraak op ip-gebied.

Meer actueel nieuws: zie de updates van gisteravond, over Zwolsman, radioactief afval vervoerende Jocic en de schietpartij in Delfshaven. Over dat laatste kan ik verder nog niks vinden, onze correspondente is verdwenen en anderen die poolshoogte namen hoorden wel dat er wat aan de hand was geweest in deze buurt maar het naadje blijft nog even in de kous.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: