Schieten in Delfshaven

28 Apr

Update 12.30 uur:

"Nee, correspondente is niet verdwenen, babyduiveltje moet even op vakantie. Maar heb het van best dichtbij kunnen zien, er waren twee vechtende donkere jongens die vechtend de deur uit kwamen, wij konden niet zo goed zien wat er aan de hand was, er gebeuren wel vaker stoeipartijen en we dachten dat dit er zo eentje was. Ineens hoorden we geschreeuw, de jongen op wie er geschoten werd rende keihard weg voor ons. Toen wij ons omdraaiden zagen wij iets zilverachtigs op gezichtshoogte van de dader en hoorden we vier of vijf keiharde pistoolschoten. Wij dachten: dit kan niet, onmogelijk, op klaarlichte dag, met zoveel kinderen op het pleintje. Maar het was wel waar, er was daadwerkelijk geschoten. Gelukkig, voorzover ik heb kunnen horen en zien, geen slachtoffers. De straat in Delfshaven is voor een paar uur afgezet door de politie voor onderzoek."

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: