Jocic smokkelde radioactief afval, Barbertje Zwolsman moet zeven jaar hangen & Wildwest in Delfshaven

27 Apr

JocicdjurovicwebUpdate 21.30 uur:

Onze ‘Joegoslavische correspondent’ die in Belgrado de rechtszitting bijwoont tegen top-crimineel Jotcha Jocic (op de foto links met zonnebril) meldt dat Jocic vandaag heeft verklaard dat hij in de jaren tachtig radioactief afval uit Nederland smokkelde naar Joegoslavixc3xab. Het zou gaan om een contract tussen Nederland en Joegoslavixc3xab.

                        *

Scarletalicanteweb In Arnhem hoorde Charles Zwolsman vandaag zeven jaar eisen. De eis tegen zijn vriendin Scarlet Francini heb ik nog niet vernomen. Het is een beetje ingewikkeld, er lopen twee zaken langs en door elkaar. In de ene gaat het om het oude ‘regionale’ onderzoek Windhalm. Daarin speelt die vermeende illegale huiszoeking in de boerderij in Zwartebroek. Het andere is de zaak-Doomer. Over witwassen en ontnemingen. Vorig jaar (of was het al een jaar eerder? Time flies) was ik bij Scarlet en Charles in Alicante. Voornamelijk vanwege Scarlet, die ik interviewde voor ‘Vrouwen in het kwaad’. Meer over de achtergronden: zie Barbertje Zwolsman moet hangen

                                                               *

Gijsingstraat

Update 21.40 uur:

Onze hevig geschrokken Rotterdamse correspondente ‘Babyduiveltje’ meldt dat er vanavond op de Gijsingstraat in Delfshaven een wilde schietpartij is geweest, waarbij de kogels om de oren van meer dan dertig op straat spelende kinderen vlogen. Ze is nog aan het uitzoeken wat er aan de hand is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: