Zondag 28-02: Weggetippeld van de Bornholmstraat

28 Feb

Bornholm1"De Groninger straatprostituee Marion Kusters is sinds acht weken vermist. Een rechercheteam doet onderzoek naar haar verdwijning en houdt er rekening mee dat de prostituee slachtoffer is geworden van een misdrijf. Eind december werd Kusters voor het laatst gezien op de tippelzone aan de Bornholmstraat in Groningen. Sinds die maand heeft, voor zover bekend, niemand haar meer gezien."

Aldus een bericht in het Dagblad van het Noorden. De Bornholmstraat in Groningen is niet het meest opbeurende gebied van ons land. Een aantal jaren geleden ben ik er geregeld geweest in verband met seriemoordenaar Willem van E. die hier bijna om de hoek woonde en zijn slachtoffers hier oppikte.

Wel even schrikken als je zo’n bericht leest en ook Marion Kusters heet. Maar niet die uit Groningen.

De politie neemt de vermissing serieus. Marion – een verslaafde prostituee – werkt al op de vanaf 1998 op deze tippelzone. Ze was een goede kennis van Jolanda Meijer, de in 1998 spoorloos verdwenen straatprostituee.

Advertisements

No Responses to “Zondag 28-02: Weggetippeld van de Bornholmstraat”

 1. Jacqueline February 28, 2010 at 12:48 pm #

  @HJK

  “Een aantal jaren geleden ben ik er geregeld geweest in verband met seriemoordenaar Willem van E”

  Heeft de politie jouw DNA wel eens afgenomen HJK?

  Jij komt verdacht veel, geregeld op plaatsen waar nadien nog het een en ander gebeurt.

 2. DTV February 28, 2010 at 4:50 pm #

  @ Jacqueline

  Jij weet net zo goed als ik dat HJK zijn DNA allang in de databank staan.
  Echter HJK is van een onberisplijk gedrag dat hij verheven is van elke dadelijke en of medeplichtig gedrag, daarom roep ik nogmaals HJk site te nomineren voor the Dutchbloggie award te stemmen.

 3. chris February 28, 2010 at 9:09 pm #

  HJK,

  Ik wil niet flauw doen, maar tussen de plek waar Willem van E. een huisje had (Harkstede) en de Bornholmstraat (stad) zit een dusdanig grote afstand dat de term ‘bijna om de hoek’ misplaatst is.

 4. Ambiance March 1, 2010 at 7:33 am #

  Marion of Marjan? Daar schijnen ze op internet nog niet helemaal over uit te zijn.

 5. ray March 1, 2010 at 8:15 am #

  “Echter HJK is van een onberisplijk gedrag dat hij verheven is van elke dadelijke en of medeplichtig gedrag, daarom roep ik nogmaals HJk site te nomineren voor the Dutchbloggie award te stemmen.”

  Ik sluit me hier bij aan… Maar pas op Haajee, ze gooien ook onschuldige mensen zonder bewijs naar binnen volgens sommige mensen hier dus wees niet te zeker van je zaak…

 6. tineke been June 7, 2010 at 5:51 am #

  ik kende haar persoonlijk en moet zeggen dat de meiden ook niet altijd even leuk met de klanten omgaan en een keer kom je de verkeerde tegen.

 7. jan May 12, 2011 at 8:21 pm #

  Er zijn zovele fout gemaakt dat ze niet tebeshrijven dat weet ik uit er varing.Want toen er op de singels getippelt werdt hebben marjan&cony gissela&ga maar door toen was er al bedreiging van bepaalde types.Want bij de eerste vermissing heb ik de politie gewezen op een oude edon vw busje,ik heb verschillende keer de kenteken door geven maar ze zeiden niet trasseerbaar was,tot dat ik fotos van maakte& vreemd en eens was het busje niet meer.Als je een hoopje kleren vind in de bossage wat verdacht uit ziet je wijst zelf de plek aan.Dan wordt gezegt ach zal wel van een van die meiden zijn die op de werkte en werdt in prullebak gegooit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: