In de geest van Ronnie Janssen

15 Jan
Update 18.45 uur:
"Een 17-jarig meisje uit Veldhoven is vrijdag door een onbekende man van haar fiets getrokken en meegenomen in een wit bestelbusje. Nadat ze is misbruikt zette de dader haar uit het voertuig. Tegen 8.30 uur werd het slachtoffer op De Run 5300 in Veldhoven in het busje gesleurd. Veertig minuten later werd ze op straat gezet in de buurt van het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan in Eindhoven.  De politie is op zoek naar getuigen."
Houdt het nooit op?

No Responses to “In de geest van Ronnie Janssen”

 1. Ada January 16, 2010 at 12:13 am #

  @ Hajee…

  Nee, het houdt nooit op Hajee, er zullen altijd verkrachters en moordenaars blijven. Maar dat weet jij ook wel.

 2. Frank February 9, 2010 at 8:29 am #

  VELDHOVEN – De aangifte van verkrachting van een 17-jarig Veldhovens meisje blijkt vals. Dat heeft de recherche maandag na uitgebreid onderzoek bekend gemaakt.

  Zie ook:
  Meisje (17) slachtoffer van zedenmisdrijf
  Vermoedelijk geen verband verkrachtingen

  De Veldhovense tiener heeft drie weken lang volgehouden dat ze ontvoerd en verkracht was. De recherche zette alles op alles om de daders te vinden, maar kreeg steeds meer twijfels bij het waarheidsgehalte van het verhaal.

  Afgelopen weekeinde gaf het meisje haar leugens toe, aldus een woordvoerder. Er wordt een professioneel hulptraject voor haar gestart. Omwille van de privacy van het meisje en haar familie wil de politie niet zeggen over de reden van de valse aangifte.

  Het korps onderzoekt of ze de schade van het grootschalige onderzoek op de tiener gaat verhalen. ” Omdat dit erg gevoelig ligt, laten we ons hierover nog adviseren.” Het Openbaar Ministerie moet beslissen of het meisje zelf vervolgd gaat worden voor het doen van een valse aangifte.

  De melding heeft grote gevolgen gehad. De politie stak in totaal 750 manuren in het onderzoek, waarbij de gezamenlijke recherche van Valkenswaard, de politie Veldhoven, technisch rechercheurs en medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut en het KLPD waren betrokken. “Deze uren hebben we niet in andere onderzoeken en aangiften van andere burgers kunnen stoppen. Daarnaast hebben we veel kosten gemaakt voor zaken als sporenonderzoek en DNA-onderzoek,” laat een woordvoerder weten.

 3. ed February 9, 2010 at 11:48 am #

  Je gaat je toch afvragen wat zo iemand bezielt. Het is niet de eerste keer dat verkrachtingsverhalen verzonnen worden en gelukkig is er deze keer niet een willekeurige ‘dader’ aangewezen die vervolgens zijn leven verruineert zag.

 4. Joyce February 9, 2010 at 10:34 pm #

  Nee, zoals het ook geen uitzondering is dat een slachtoffer wxc3xa9l de waarheid vertelt, maar niet geloofd wordt of uitlokking in haar maag gesplitst krijgt omdat het rokje te kort was naar de zin van meneer om zijn snikkel in zijn broek te kunnen houden.
  (Los van het feit dat wanneer een kind van 17 een valse aangifte doet van een dergelijk misdrijf, het duidelijk een noodkreet doet.)
  Maar hxc3xa9, wie ben ik, simpel oud-zedenrechercheurtje….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: