Shana & Annick: buurman in beeld

6 Jan

Annickkrant2Update 9.30 uur:

De moord op Annick van Uytsel is ‘de Marianne Vaatstra’ van onze zuiderburen. Ik ben daar zelf ook nogal mee bezig geweest. In de Belgische kranten wordt er nu verband gelegd met de dubbele moord op het jonge stel Shana en Kevin, dat in de nieuwjaarsnacht werd vermoord.

Dat is niet zo vreemd: het speelt zich af in hetzelfde gebied, in de buurt van Hasselt, binnen een omtrek van zo’n tien kilometer.Beide vrouwelijke slachtoffers waren 18 jaar en Ronald J., de 38-jarige buurman van Shana Appeltans die dinsdag werd opgepakt voor verhoor, is ook al eens aan de tand gevoeld in verband met de verdwijning van Annick, drie jaar geleden.

Shanakevin2_2Wat wel hxc3xa9xc3xa9l erg verschilt is de modus operandus: Annick verdween drie jaar geleden toen ze van een fuif naar huis reed, haar lichaam werd een eind verderop teruggevonden in het Albertkanaal. Alles duidt op een zedenmisdrijf. Bij Shana en Kevin lijkt er iets heel anders te spelen. Toeval speelt soms een grote rol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: