Dubbele nieuwjaarsmoord Belgixc3xab

5 Jan

Kevinpaulus

Update 9.30 uur:

Belgixc3xab is in de ban van een dubbele moord in de nieuwjaarsnacht, in Loksbergen, op Kevin Paulus (22) en Shana Appeltans. Om kwart voor twee vertrokken ze uit een cafxc3xa9, later in de nacht werden ze in de uitgebrande auto van Kevin gevonden. Kevin was met drie kogels in het hoofd doodgeschoten, Shana met xc3xa9xc3xa9n kogel in de zij en xc3xa9xc3xa9n kogel in de nek. Ik heb net even contact gehad met de misdaadverslaggever van Het Laatste Nieuws, Josxc3xa9 Masschelin. De slachtoffers en hun familie zijn ‘mensen zonder verleden’: van onbesproken gedrag. Dus daar zal het motief niet liggen. Er zijn de laatste tijd in deze omgeving wat inbraken geweest. Voorlopig is het vermoeden dat de twee bij thuiskomst op inbrekers zijn gestuit ‘van Oost-Europese hardheid’. In Nederland kennen we ook een aantal van dit soort uiterst gewelddadige woningovervallen, al dan niet met moord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: