Buurman vermoord stel verhoordr

5 Jan

Shanakevin2web Update 18.30 uur:

De 38-jarige buurman van de ouders van de vermoorde Shana Appeltans uit Loksbergen zijn vanmiddag meegenomen voor een uitgebreid verhoor. Hij zal een nacht op het politiebureau moeten blijven. Er is een huiszoeking geweest en het huis van de buurman is verzegeld. De man is nog niet als verdachte aangemerkt, daarvoor zijn "nog geen sluitende materixc3xable bewijzen gevonden" zei een perswoordvoerder van justitie. Het idee is dat Shana en haar vriend Kevin inbrekers hebben betrapt toen ze ‘s nachts thuiskwamen.

No Responses to “Buurman vermoord stel verhoordr”

 1. Siem January 5, 2010 at 9:47 pm #

  Rare tekst en invulling.

  Waarom zouden beide niet, vanuit de kroeg bij hun auto gehyjackt kunnen zijn, en dat er tussen de PD en onderweg nog iets anders, pogend, viel af te rekenen waar het jonge stel uiteraard niets mee te maken had?

  Ik geloof niets van betrapte inbrekers, maar meer in toevallige vervoerstoestand in deze waarbij de getuigen zijn uitgeschakeld.

  Of het zou zo zijn, inderdaad, dat de buurman bij thuiskomst een blaffer tegen het hoofd van het jonge stel heeft gezet.

  Het zoveelste frustrokonijn in de directe omgeving.

  Dan zou hij het stel opgevangen moeten hebben. De vriend meteen kogels door de kop moeten hebben gejaagd en in de kofferbak van hun auto geplaatst moeten hebben. De vriendin gegijzeld na die daad op de achterbank gezet moeten hebben en achter het stuur moeten plaatsgenomen hebben. Om uiteindelijk, na afslachting van de vriendin, de auto in de fik te hebben gestoken.

  En hoe kwam de buurman terug?

  Enfin, het zal zich wel weer gaan duiden.

 2. streekgenoot January 8, 2010 at 12:34 am #

  Uiteindelijk is het zeer erg wat er is gebeurd.Toch wanneer je even alle gegevens naast elkaar zet;plaatsnamen en dergelijke kan je gemakkelijk een link leggen met de eerdere moord rond Annick Van Uytsel.De verbintenis van woorden in veelvoud geven die indruk. De dader van deze dubbele moord heeft een linkcodering gebruikt en minutieus voorbereidt. hopelijk wordt na bijna drie jaar ook deze zaak opgelost.
  Johan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: