Buurman vermoord stel verhoordr

5 Jan

Shanakevin2web Update 18.30 uur:

De 38-jarige buurman van de ouders van de vermoorde Shana Appeltans uit Loksbergen zijn vanmiddag meegenomen voor een uitgebreid verhoor. Hij zal een nacht op het politiebureau moeten blijven. Er is een huiszoeking geweest en het huis van de buurman is verzegeld. De man is nog niet als verdachte aangemerkt, daarvoor zijn "nog geen sluitende materixc3xable bewijzen gevonden" zei een perswoordvoerder van justitie. Het idee is dat Shana en haar vriend Kevin inbrekers hebben betrapt toen ze ‘s nachts thuiskwamen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: