Rapper bij Zembla

3 Jan

GumbszemblaUpdate 12.30 uur:

In het jaaroverzicht is het maar een paar regels, de dood van rapper Ishmael Gumbs op zondag 21 september. Over elke dode in die lange lijst zou je een boek kunnen schrijven. Of een reportage maken. Zembla deed het over Gumbs. ‘De dood van een rapper’, vanavond om kwart voor tien op Nederland 2.

"De laatste beelden die van Ishmael zijn gemaakt, zijn die van hem als figurant in een videoclip van het rapduo Dret & Krulle, vrienden van hem van de hangplek bij het Kraaiennest. xe2x80x98Ik ga verderxe2x80x99 heet dit nummer symbolisch genoeg."

De schutter, Michael Sno, schijnt nog altijd voortvluchtig te zijn, ondanks de oproep in Opsporing Verzocht. Maar in Suriname en op de Antillen (zijn vermoedelijke verblijfplaats) kijken ze misschien ook liever naar Ushi dan naar nieuwszenders.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: