Vrijdag 1-2010: Nieuw jaar, oude misdaad

1 Jan

Vrouwenschiphol2webVan deze en gene zijde bereiken mij de beste wensen voor het nieuwe jaar. Zelf ben ik niet zo’n nieuwjaars- en wensenfanaat, maar voor hen die zich geroepen voelen: insgelijks en idem dito. Terugblikkend: in 2009 had deze site 1.778.404 pageviews, in 2008 1.312.254, als het een beetje meezit moeten we in 2010 de 2 miljoen passeren.

Al gaat het niet in de eerste plaats om het aantal bezoekers. De laatste jaren komen de meeste reportages voort uit contacten en reacties via internet. Geldt ook voor het boek dat dit jaar verscheen, ‘Vrouwen in het kwaad’. Ik was er nog niet eerder aan toegekomen, maar van de week was ik even op Schiphol, de belangrijkste graadmeter is voor mij de AKO-stand daar. Het deed me uiteraard veel genoegen een mooi stapeltje te zien liggen bij de ‘bestsellers non-fictie’.

Ik ben nu bezig met een overzicht van de moorden en doodslagen in 2009. Komt later vandaag online, als het een beetje meezit. Er zijn er meer die dit bijhouden – en misschien beter – maar ik houd ze toch ook allemaal in de gaten. Ik ga er niet vanuit dat iemand de moeite neemt alles te lezen, maar dan staat het er toch maar.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: