Ontsnapping Alphen a/d Rijn, getuige bedreigd in zaak-Hurwenen

25 Dec

Update 17.30 uur:

"Er is net een ontsnapping geweest in Alphen a/d Rijn… Een gedaanteverwisseling tijdens bezoek, ze liggen allemaal helemaal in een stuip!"

Meldt onze ‘bajescorrespondent’. Ik kan er verder nog niks over vinden, maar er zal ongetwijfeld iets over naar buiten komen.

                                                            *

Hurwenenvaderzoon2Een getuige in de Hurwenense dubbele moordzaak leeft sinds vorige week ondergedoken met zijn gezin, meldt het Brabants Dagblad. Een groep criminelen zou het op hem hebben voorzien.  De man, afkomstig uit een dorp in de buurt van Tilburg, zou xc3xa9xc3xa9n van de criminelen kunnen linken aan de moord op Aart en Bas de Lang in Hurwenen, in september vorig jaar. Dat blijkt uit gesprekken die de krant voerde met mensen rond het onderzoek.

Justitie kent de nieuwe informatie, maar wil niet reageren. De inhoudelijke behandeling van de Hurwenense zaak, gepland voor 5 januari, gaat niet door omdat een getuige nader moet worden gehoord. In de moordzaak zitten op dit moment twee mannen vast, een marktkoopman (48) en diens zoon (22) uit Hellevoetsluis. Ze worden ervan verdacht Aart en Bas de Lang in een villa in Hurwenen te hebben overvallen en vermoord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: