Russische roulette in Groningen?

23 Dec

Update 13.45 uur:

Onze ‘Groningse correspondente’ meldt dat daar eergisteravond een schietpartij is geweest waarbij een jongeman van 28 jaar door zijn hoofd is geschoten. De 29-jarige vermoedelijke dader was voortvluchtig toen de hulpdiensten ter plekke kwamen. ”Vermoedelijke dader” omdat niet duidelijk is of het een doelbewuste actie was. Gezien de manier waarop het slachtoffer erbij lag en het ingangsschot zou het een spelletje Russiche roulette geweest kunnen zijn. In elk geval kan hxc3xadj het niet navertellen.

Behalve de voortvluchtige waren ook twee vrouwen en twee kleine kinderen in de woning. Het slachtoffer woonde niet op dat adres. Intussen heeft de voortvluchtige schutter zich gemeld in Rotterdam waar hij vervolgens is aangehouden.

Vreemd genoeg kan ik er in het anders zo accurate Dagblad van het Noorden nog niets van vinden. Moet het nog even onder de pet blijven?

No Responses to “Russische roulette in Groningen?”

 1. chris December 23, 2009 at 1:59 pm #

  Dagblad heeft er aandacht aan geschonken: http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/stad/article5606715.ece/Kind-aanwezig-bij-dodelijk-drama

  Lijkt overigens meer een kwestie van overlast. Wellicht drugsgerelateerd.

 2. Alex December 23, 2009 at 5:05 pm #

  Wat ik begreep was het geen Russische Roulette,… maar een ordinaire ruzie, dus een drama. Maar de politie is nog bezig met het onderzoek.

 3. Epancratius December 23, 2009 at 8:25 pm #

  Details zijn nog steeds niet duidelijk maar zeer waarschijnlijk inderdaad drugsgerelateerd.
  Zowel dader als slachtoffer waren al bekend bij de politie en (nu wil ik niet gelijk generaliseren) de straat waarin het gebeurd is ook.

 4. Luc Vaessen December 24, 2009 at 8:16 pm #

  Beste,

  Leuke site, ik bekijk het dagelijks. Maar hoezo zet je dat reclamebericht op je site onder deze tekst? Het gaat over ; hoe slim ben jij? Als je op die link klikt kun je een test maken en na je 06 nummer ingevult te hebben ben je abonnnee van een telefoondienst! Dit had ik echt niet van deze site en u verwacht. En u schrijft dan nog over oplichting op het internet of telefoonkosten?

  graag een korte reactie

  Verder, ga zo door met de site!

  mvg,

  Luc Vaessen

  Beste Luc,

  Ik heb geen invloed op de inhoud van die google-ads, maar misschien stop ik er wel mee, het is een experiment, ik ga het binnenkort evalueren. Aan de andere kant: dit is echt een criminele intelligentietest: als je hier intrapt ben je niet geschikt als bezoeker.

  Hendrik Jan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: