Dodelijke brand in Rotterdam & de wraak van de truckers

20 Dec

BrandrotterdamUpdate 15.00 uur:

Man omgekomen bij brand in Rotterdam, stond vanmorgen op teletekst. Toevallig was ik in Rotterdam xc3xa9n gisteravond getuige van een brand, waarbij veel brandweerwagens betrokken waren. Er was alleen rook te zien, geen vuur. Maar dat was een andere: ‘die van mij’ was aan de Mathenesserlaan, de andere aan de Rietdekkersweg, richting Delfshaven.

Teruggereden in een halve sneeuwstorm, vooral tussen Rotterdam en Utrecht was het Siberisch. Wel komisch: ‘de wraak van de truckers’. Nu de personenauto’s veiligheidshalve langzaam rijden en rechts houden, davert de ene na de andere vrachtwagen over de linkerrijstrook voorbij. Zij hebben toch geen last, ook niet als ze op zo’n klein autootje botsen.

No Responses to “Dodelijke brand in Rotterdam & de wraak van de truckers”

 1. Jan en Alleman December 20, 2009 at 6:26 pm #

  Nou, komisch zeg…. met een vrachtauto op een klein autootje botsen..?!? maar goed,je zal het wel niet slecht bedoelen.
  gisteren in Oostvoorne na een melding over een rare “gaslucht” 2 mannen dood gevonden aan de Langeweg 19 a (industrieterrein pinnepot)blijkbaar iets fout gegaaan in een xtc lab.
  De pinnepot is al jaren een notoir plaats delict. Dankzij de plaatselijke doorgesnoven draaideurcrimineel Leon M.
  Jaren geleden stond er in de telegraaf al een paginagroot artikel over zijn “avonturen” in de pinnepot en omstreken. Hennepkwekerijen, inbraken, bedreiging, afpersing, ripdeals, moordaanslagen. ramkraken en brandstichtingen zijn in die dagen dagelijkse kost voor hem en zijn kornuiten.
  “Hoogtepunt” in z’n carriere is de laffe moord op de Oostvoornse apothekersassistente mevr. Toledo. Deze mevr is dood gevonden in haar eigen kofferbak bij recreatiepark kruiningergors. In haar woning bleek ingebroken te zijn en er bleek al snel dat er gepind was met haar bankpas in Rozenburg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: