Donderdag 17-12: Verkrachting Huijbergen & bajesbellen

17 Dec

Ingenbulksestraat2675

Hoeveel mannen zijn er in Nederland die in staat zijn een willekeurig jong meisje op te pikken en te verkrachten? Gistermorgen om half acht werd een 13-jarig meisje uit Huijbergen in Noord-Brabant ontvoerd toen ze naar school fietste. Ze werd verkracht en korte tijd later vrijgelaten. De dader is een blanke man in een witte personenauto.

Het doet mij meteen denken aan andere onopgeloste verkrachtingen van jonge meisje, zoals deze uit Hardenberg, waar een meisje van zeven jaar het slachtoffer was. Hoor je ook niks meer over, maar als de misdaadgeschiedenis xc3xa9xc3xa9n ding leert is het wel dat dit soort daders het zelden bij xc3xa9xc3xa9n keer laten, als ze niet worden opgepakt.

Ingenkinderlokker225

In november 2005 is er in Ingen, in de Betuwe, een zaak geweest waarbij een man een mislukte poging deed een meisje in zijn bus te krijgen. Dat ging ook om een meisje van 13. Voorzover ik weet is die man nooit gevonden. Meer over die zaak – en andere ontvoeringen – staat hier

                                            *

We hadden het recentelijk over de jailphone en belkaarten. Jeroen, van jailphone, laat weten:

"Ik heb nog een kleine aanmerking bij dat verhaal over die belkaarten. Wij hebben natuurlijk de extra diensten als voicemail en conference waardoor we de bereikbaarheid van gedetineerden vergroten ook bijvoorbeeld voor advocaten. Ik hoor namelijk niet anders dan dat deze groep loopt te klagen over het niet doorgeven van informatie door het personeel in de PI’s!"

Ja, daar zegt-ie wat. Maar het is de vraag of alle advocaten daar wel zo blij mee zijn. Het is ook wel eens erg handig als je je clixc3xabnt niet zo gemakkelijk kunt bereiken, dat scheelt weer een bezoek. Veel advocaten hebben een enorme hekel aan het bezoeken van clixc3xabnten die vastzitten. Het kost heel veel tijd, niet alleen qua reizen maar ook met toegang, wachten, afspraken maken. Dus als je kunt zeggen: ik heb nog gebeld, maar de boodschap is blijkbaar niet doorgegeven, kan dat wel eens handig zijn. Nu dus niet meer…

                                                    *

Grappig bij het Groot Dictee: het wordt georganiseerd door de Volkskrant, die zelf een andere spelling hanteert. Het "xc3xa9xc3xa9n pluspunt" is in de spelling van die krant "een pluspunt". Laten we hopen dat veel Volkskrantlezers dat fout hadden en zich bij de krant gaan beklagen over deze idiotie. Ik had deze natuurlijk wel goed, dat begrijpt men. Maar wel 25 andere fouten. Waaronder ‘politicus af’. Daar zal ik ook in de toekomst een streepje tussen blijven zetten.

No Responses to “Donderdag 17-12: Verkrachting Huijbergen & bajesbellen”

  1. johnny December 18, 2009 at 9:24 pm #

    Gerechtelijke dwalingen ,er zijn er ontelbare in onze Rechtstaat,er zijn genoeg voorbeelden te noemen,in de USA heet dit federal fabricated crimes,oftewel F.F.C.,als er weer een barbertje Moet hangen,wordt de truken doos van pandoera geopend,zie het nieuws vandaag 1 man, 35 jaar ONSCHULDIG vastgezeten.Zo gaat dat ook hier,al meerdere keren gebeurd,HERZIENING moet altijd mogelijk kunnen zijn zonder aanzien des persoon, Fuck Federal Fabricated Crimes !

  2. calimero December 18, 2009 at 11:00 pm #

    Dat bellen is voor mannen met geld geen probleem. Bijna de gehele dag door zijn het dezelfde gezichten de de cellen bezet houden. Belkaarten worden ingezet als vorm van betaling.

  3. IJsbrand December 21, 2009 at 1:41 pm #

    Het volgende nieuws van 17 december 2009 lijkt me goed te passen op deze website over misdaad: een Nederlander is in Engeland veroordeeld voor 26 jaar wegens klaarblijkelijke betrokkenheid bij heroxc3xafnesmokkel. Nergens wat over gelezen behalve op http://www.guardian-series.co.uk/news/4802591.ILFORD__Man_convicted_after___33m_heroin_bust/ maar waarom eigenlijk niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: