'Nederlandse zakenman' onbekend in Juan Griego

16 Dec

Update 17.00 uur:

Zojuist mensen gesproken die al vijftien jaar op Isla Margarita wonen, ook in Juan Griego, de plek waar de Nederlandse zakenman Marcus Petrus (Mark? Piet? Peter?) Versluis is vermoord. Nooit van gehoord. Het vermoeden is dat het om een man gaat die in Nieuw-Zeeland heeft gewoond en wiens ouders uit Nederland komen, Juan Griego is niet zo groot dat de Nederlanders elkaar daar normaal gesproken niet kennen.

Een andere vraag is: hoe weet de politie dat er geld weg is? "Als bekend was dat hij een som geld thuis zou hebben dan overleeft hij het geen 14 jaar, hij lijkt me niet het type dat er mee te koop loopt. Bankmedewerkers tippen handlangers en dan word je gevolgd. Kan ook zijn dat de politie eerst het lijk heeft gevonden en daarna pas het geld, vervolgens het geld achteroverdrukt en dat als motief opgeeft."

Aldus een andere ‘insider’.

Aanvulling 18.45 uur:

"Ik woon al 15 jaar in Juan Griego en kan bevestigen dat Peter een Nieuw-Zeelander is met Nederlandse ouders. Afgelopen zondagmorgen stond het bericht al in de zogenaamde Bloedkrant. Hij was een aantal huizen aan het verbouwen aan de rand van de haven en zou geld in huis hebben om zijn personeel te betalen. Het lijkt dus inderdaad op een roofmoord."

Aldus ‘Kees’.

No Responses to “'Nederlandse zakenman' onbekend in Juan Griego”

  1. Kees December 16, 2009 at 5:52 pm #

    Ik woon al 15 jaar in Juan Griego en kan bevestigen dat Peter een Nieuw-Zeelander is met Nederlandse ouders. Afgelopen zondagmorgen stond het bericht al in de zogenaamde Bloedkrant. Hij was een aantal huizen aan het verbouwen aan de rand van de haven en zou geld in huis hebben om zijn personeel te betalen. Het lijkt dus inderdaad op een roofmoord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: