Gretha & Enait, Natascha reageert

15 Dec

EnaitpwUpdate 10.15 uur:

Het is weleens grappig zelf iets te missen en dan later de reacties te lezen. Zo had ik het weglopen van advocaat Enait bij Pauw & Witteman vrijdagavond niet gezien. Hoe verschillend zijn de commentaren: een redacteur van het programma suggereert dat de man bij voorbaat al van plan was op te stappen. In het Nederlands Dagblad staat een commentaar waaruit blijkt dat Jeroen Pauw de man vanaf het begin heeft lopen zieken door hem nadrukkelijk te tutoyeren en te sarren met zijn ‘muts’. Dus ook ‘een geplande actie’, maar dan van de andere kant.

De primeur van Studio Sport over het omkoopschandaal met Gretha Smit heb ik niet gezien, ik lees nu dat Ria Visscher een beetje bedenkingen had en dat wordt haar door de collega’s niet in dank afgenomen.

Als gezegd: ik heb het niet gezien, maar is er meer dan xc3xa9xc3xa9n serieuze bron? Dat de Poolse destijds onder psychische druk is gezet om niet te starten (zij was bij voorbaat kansloos en Gretha was medaille-kandidate) is algemeen bekend, maar is echt onomstotelijk bewezen dat er geld is geboden? Wij van de misdaad zeggen: xc3xa9xc3xa9n bron is gxc3xa9xc3xa9n bron.

Natascha5bwebEn van Natascha – over wie het gisteren ging – kwam een reactie binnen waarin ze ingaat op wat een andere reageerder schreef. De goede lezer had zelf die conclusies al kunnen trekken, maar hoeveel ‘goede lezers’ zijn er? Toch een mooie aanvulling   

No Responses to “Gretha & Enait, Natascha reageert”

 1. Henk December 15, 2009 at 12:34 pm #

  Toch maar weer “update”?

  Beste Henk,

  Yes.

  Hendrik Jan

 2. Mia December 15, 2009 at 4:04 pm #

  Hendrik Jan, hier de link naar de reportage van Studio Sport.

  http://schaatsen.nos.nl/nieuws/artikel/ID/
  tcm:45-614839/

 3. Alex December 17, 2009 at 10:12 am #

  Jeroen Pauw heeft mr. Enait echt wel zitten zieken. Je behoort niet zo tegen je gasten te doen. Hij week ook van het onderwerp af waarvoor de advocaat was uitgenodigd en noemde Enait een provocateur. Er is wel een pluspunt er komt wetgeving dat ze voor mij moeten opstaan als ik binnenkom.

 4. Xela December 17, 2009 at 1:42 pm #

  @ Alex

  Vindt je’t gek?
  Die Enait is me nogal niet een obstinaat mannetje zeg. Jullie dit, jullie dat.
  Lachwekkend gewoon. Jullie is Jodenvolk zij mijn opa altijd. Enait bevestigt onderhand alle vooroordelen die velen over Moslims hebben gekregen afgelopen jaren. Het zijn nog altijd gasten hier. Onderhand mogen we zeker wel de grondwet gaan aanpassen voor baardmans. Geen handen schudden, niet opstaan voor de rechter. Wie ligt er nou dwars ??

 5. ed December 17, 2009 at 1:55 pm #

  Op grond van xc3xa9xc3xa9n provocateur komt er gelijk een spoeddebat en wilk het CDA het strafbaar nmaken voor een ieder om niet op te staan voor een rechter, want ‘je moet respect hebben’.
  Afgedwongen respect is geen respect, dat is angst.
  Als iemand in het publiek, of de verdachte niet op wil staan voor een rechter dan is dat zijn/haar goed recht. Het is een meningsuiting.
  Met het strafbaar stellen zijn we weer terug in de middeleeuwen waar je kop er af ging als je niet diep genoeg voor koning of adel boog.

  Als rechters respect willen, dan is het beter dat ze er aan werken om dat eens te verdienen.

 6. Joyce December 17, 2009 at 5:43 pm #

  En dan moeten we in een keer allemaal stilvallen, onderlip op onze schoenen want sjonge, Alex is rechter en mensen worden niet naar ‘de rechter’ verwezen, maar naar Alex, dxc3xa9 Alex in hoogst eigen persoon.

  Und?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: