Nederlander vermoord op Isla Margarita

14 Dec

Isladec20091Update 21.25 uur:

"Mijn broer is vrijdag 11 december 2009 overvallen en vermoord in zijn woning op Isla Margarita na hier 14 jaar te hebben gewoond. Hij noemde het daar "zijn paradijs" en wilde ondanks toename van brute overvallen op buitenlanders niet weg."

Meldt Bernie. Ik kan het bericht nog niet vinden, maar kwam wel een andere recente moordpartij op Isla Margarita tegen, eerder die week. Van deze dubbele moord bij discotheek Senior Froggs, op 7 december, zijn videobeelden. Het is daar echt niet pluis. Maar dat wisten we al. Van de verhalen over Johan Woudsta en de Videlers. Zie hiervoor Bloed in het paradijs

No Responses to “Nederlander vermoord op Isla Margarita”

 1. Blog Boy December 14, 2009 at 10:40 pm #

  Het verbaast me dat daar nog steeds Nederlanders zitten na al die ellende….

 2. Sam December 14, 2009 at 10:45 pm #

  Isla was leuk tot 1998, toen kwamen de goud zoekers. In 1997 hebben ze het eiland ooit eens schoongeveegd en zelfs wegen aangelegd voor Clinton die op bezoek kwam. De meeste mensen zijn uitgeweken naar Fortaleza.
  Op Isla kan je sinds 2000 niet normaal een leven leiden als West-Europeaan of je moet goede contacten hebben.
  Beste oplossing is om het eiland terug te geven aan de zee.

 3. Robbie December 15, 2009 at 7:27 am #

  Senor Frogs ben ik in 2005 ook diverse malen geweest..Echt een disco voor de locals..De Venezolanen zijn niet het meest gastvrije volk (anders dan Brazilie bijv)…Het is een saai eiland en de laatste jaren erg achteruit gegaan..Heb ooit nog een keer een vechtpartij bij discotheek Kami Beach gezien tussen Venezolanen, de flessen etc gingen de lucht in…

 4. Robbie December 15, 2009 at 9:02 am #

  Voor degene die dit weblog lezen: Mocht er wat misdaadnieuws over of op Isla margarita zijn, ben ik altijd een geintresseerd lezer..Dus mail of reageer op de weblog hier (mits goedkeuring van HJ dan)..

  mvg Robbie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: