Geoffrey vrijgesproken voor dood Rick Holshuijsen

11 Dec

Familiaweb_2Update 20.30 uur:

Het schijnt een beetje onrustig te zijn in Amsterdam-Noord en omgeving. Geoffrey N.(37), die door de rechtbank tot zes jaar gevangenisstraf was veroordeeld omdat hij in de nacht van 25 op 26 januari 2008 de 44-jarige ex-freefighter Rick Holshuijsen heeft doodgeschoten, is in hoger beroep vrijgesproken.

Volgens velen terecht: hij heeft de levens gered van andere cafxc3xa9bezoekers, maar zoals het gaat in dit soort zaken: er blijven altijd emoties en verschillende lezingen een rol spelen.

Het gebeurde allemaal in cafxc3xa9 Familia in Amsterdam-Noord. Kort voor de fatale schoten had Holshuijsen in het cafxc3xa9 een handgranaat tot ontploffing gebracht waardoor verscheidene mensen gewond waren geraakt. Volgens Geoffrey had hij Holshuijsen uit zelfverdediging neergeschoten, maar de rechtbank verwierp dat verweer.


Ik kwam nog een wat ouder berichtje over deze zaak tegen:

"Heeft een xe2x80x98Wegmisbruikerxe2x80x99 iets te maken met de schietpartij in cafxc3xa9 Familia in Amsterdam-Noord, in de nacht van 25 op 26 januari 2008? Op internet circuleert een filmpje over een achtervolging van een Porsche. De bestuurder doet er alles aan de politie voor te blijven, maar dat lukt uiteindelijk niet. Op internet doen geruchten de ronde dat de man die met de Porsche is aangehouden betrokken was bij het geweld in Familia waarbij freefighter Rick Holshuijsen (44)om het leven kwam.

De Porsche zou achtervolgd zijn omdat er kiloxe2x80x99s cocaxc3xafne in de achterbak lagen en Holshuijsen zou een bodyguard zijn geweest van de bestuurder, een zekere Q. uit Amsterdam-Noord. Deze zou de bewuste avond ruzie hebben gekregen met een Marokkaan in Familia, waarna Q. zijn bodyguard Holshuijsen zou hebben gebeld die meteen naar binnen zou zijn gestormd om orde op zaken te stellen. Geoffrey N.(37), een man die zegt al tijd een pistool bij zich te dragen omdat hij bedreigd wordt, grijpt in en schiet Holshuijsen neer."

No Responses to “Geoffrey vrijgesproken voor dood Rick Holshuijsen”

 1. CrimeBron December 11, 2009 at 9:40 pm #

  Hjk

  wel bronvermelding he !

  Met vriendelijke groet

  CrimeBron

  Beste Crimebron,

  Dat zou in dit geval niet Crimebron zijn.

  Hendrik Jan

 2. Derk December 11, 2009 at 11:32 pm #

  In de achterbak van de porsche waar je naar verwijst ligt een motor hoor

 3. Quentin December 12, 2009 at 8:20 am #

  Dat er cocaxc3xafne vervoerd werd met die Porsche heb ik destijds ook gehoord. Daar is – IIRC – ook een persbericht over uitgegaan. Zo ja, dan is er wellicht te achterhalen wat de naam of althans de initialen van de bestuurder zijn…

  Mogen we aannemen dat deze N. wxc3xa9l veroordeeld is wegens verboden wapenbezit? Of mag je tegenwoordig een wapen dragen als je je bedreigd voelt…?

 4. Jo December 12, 2009 at 12:51 pm #

  Crimebron begint echt vervelend te worden, ik weet dat reclame maken geld kost maar om aandacht te zoeken via deze echte misdaad site is wel erg kort door de bocht. HJ kun je ons laten weten welke amateurs achter deze site zitten? en mischien is het een idee om tegen betaling de mensen daar te vertellen dat niet iedere maloot zomaar een (crime) site zou moeten kunnen beginnen.

  Beste Jo,

  Ik weet wel wie erachter zit, maar dat doet er niet toe. Ik vroeg me wel af wat hij bedoelt met ‘bronvermelding’: als hij het stukje over de lijfwacht bedoelt, zou dat inderdaad kunnen. Ik heb dat ergens in een document over ‘Familia’ opgeslagen. Eigenlijk slordig, want het klopt niet eens, Geoffrey was lijfwacht van een bekend iemand, maar die zou ik niet als Q aanduiden. Of hij bedoelt iemand anders of hij weet niet waar hij het over heeft.

  Hendrik Jan

 5. Raymond December 12, 2009 at 12:55 pm #

  Crimebron verveel je je ofzo ?? Besteed eens wat aandacht aan je site gebeurt nameljk weinig op ! En waar blijft die ontmaskering van de moordenaar in Noord ???

 6. CrimeBron December 12, 2009 at 2:47 pm #

  Geoffrey een lijfwacht?

  I dont think so ,Holshuisen was de lijfwacht van Quan.

  Het maatje van Quan ,die ook werd aangehouden in zijn porsche,had ruzie in Familia gekregen.

  Vandaar de “ingreep” van Holshuisen.

  Maar Geoffrey is geen kleine jongen en staat zijn mannetje wel.

  Voor meer achtergronden bent u welkom bij Crime-Bron.nl

  Beste Crimebron,

  Volgens mij klopt hier het een en ander niet, maar dat ga ik niet uitleggen. Is dat verhaal over Quan ergens bevestigd, bijvoorbeeld tijdens het proces?

  Hendrik Jan

 7. Robbie December 12, 2009 at 2:49 pm #

  Ik had het verhaal over de Porsche trouwens wel op Crimebron gelezen…

  mvg

  Beste Robbie,

  Kan kloppen, zie mijn reactie op een van de vorige reageerders.

  Hendrik Jan

 8. ah December 12, 2009 at 5:55 pm #

  Quan is iemand die zich laat beveiligen door 2 bodygaurds waaronder rick Quan wou bij een bedrijf van mij en me vrienden kogelvrije rolluiken hebben toen dat niet door ging omdat onze man onze zoogenaamde directeur hem had opgelicht dus toen kwam rick langs deur in getrapt traangas gespoten in vriendin der ogen en onze directeur paar klappen gegeven onder ander met vuurwapen dit was in opdracht van quan maar rich had ook nog wat op telossen met directeur iets met vals geld topkwaliteit waar heel van is afgenomen en niet betaald mee is dus hij kwam met 2 redenen maarjah wij hebben onze handen afgetrokken van de directeur nadat hij over quan en ons verklaringen had afgelegd

 9. CrimeBron December 12, 2009 at 8:58 pm #

  Is de reactie van AH nu een bevestiging van het verhaal Quan beste HJK?

  Crime-Bron beschikt over echt misdaadnieuws ,niet wat er in het persbericht komt of op een rechtbankrol en of uitspraak.

  Rechtspraak is wat aannemelijk word geacht niet wat er daadwerkelijk is gebeurd want de rechters waren niet bij het misdrijf.

  Geofrey komt binnenkort bij ons op Crime-Bron voor zijn versie van het verhaaltje Quan en co.

  CrimeBron

  Beste Crimebron,

  Vraag hem dan eens voor wie hij als lijfwacht werkte. Kunnen we zo checken wie er liegt.

  Hendrik Jan

  Hendrik Jan

 10. raymond December 12, 2009 at 10:12 pm #

  ah en crimebron lijken dezelfde taal en grammaticale fouten te maken !?
  ah is het nou een bedrijf van jou of van een ander ??? En voor een directeur schrijf je echt heel beroerd wel eens van leestekens gehoord ????

 11. Blogboy December 13, 2009 at 1:20 am #

  @Crimebron

  U presenteert zich als “DE” misdaad specialist, maar komt op het publiek over als het dwarse jongetje wat met de voeten stampt zodra er ergens iets gebeurt wat uw goedkeuring niet verdragen kan.

  De professionaliteit is ver te zoeken bij jullie *kuch web-logje. Als je een keer advies nodig hebt, dan neem je maar contact op. Dan leer ik je even hoe de grote jongens dat doen….

  Tot die tijd ben je gewoon een pipo die een graantje mee pikt. okxc3xa9?

 12. Anonymous December 13, 2009 at 1:21 am #

  Mogen we aannemen dat deze N. wxc3xa9l veroordeeld is wegens verboden wapenbezit? Of mag je tegenwoordig een wapen dragen als je je bedreigd voelt…?

  3 maande voorarrest,straf uitgezeten

 13. mike December 13, 2009 at 3:07 am #

  he yo jij weet toch dat het om jouw begonnen was vriendin van gofrey

 14. mike December 13, 2009 at 3:18 am #

  het is toch om j begonnen sletjes als jullie hebben meer problemen en lijkenbezorgt
  dan orgasmes

 15. Kleintje December 13, 2009 at 9:29 am #

  Wat een bull shit kunnen mensen lullen zeg. Geoffrey N als lijfwacht van Quan? Ik dacht het niet. Geoffrey N is nu vrij-uit en verdient een lintje. En als de mensen geen flauw idee hebben, moeten ze is een keer leren om stil te zijn en te zwijgen. Stelletje sensatie bakken allemaal.

  Beste Kleintje,

  Niemand beweert dat Geoffrey lijfwacht was van Quan.
  Hendrik Jan

 16. Annie December 13, 2009 at 10:51 am #

  HJ waarom sta je deze lui van crimebron toe op je site, lekker reclame maken met hun reacties. Laten ze eerst eens een lesje in grammatica nemen, voor ze zo hoog van de toren blazen en mee willen surfen op andersmans bezoekers getuigd ook niet van kwaliteit.
  Crimebron, maak je eigen succes…

 17. ah December 13, 2009 at 12:15 pm #

  raymond wil je zeggen dat ik crimebron ben ofzo ik ben een trouwe bezoeker van deze site en ik heb hjk persoonlijk een paar keer gesproken ..ik ben een zoon van..en van wie gaat je niks aan hj weet van wie

  dat bedrijf stond op iemand anders ze naam maar was van ons meer hoef ik jou niet tezeggen raymond

 18. Jo December 13, 2009 at 1:21 pm #

  Mike er zijn meer hondjes die Fikie heten.. Hoop dat je niet bij Crimebron werkt anders is de bron bij jullie snel uitgedroogd…

 19. Raymond December 13, 2009 at 3:27 pm #

  AH het zal me een zorg zijn wie je vader is. Al is je vader een bekende Nederlander in de scene of niet dat maakt van jou nog steeds niks als je niks klaar maakt! Feit is dat je dezelfde taal fouten maakt als crime-bron. Je verhaal is derhalve moeilijk leesbaar, trek daar je conculsie maar uit.

 20. Blogboy December 13, 2009 at 4:20 pm #

  @ah

  “dat bedrijf stond op iemand anders ze naam maar was van ons meer hoef ik jou niet tezeggen raymond”

  *fraude?*

 21. JP December 13, 2009 at 7:24 pm #

  @ Blogboy

  Als ik me niet vergis, kom jij toch ook jouw speelse web-logje promoten, grote jongen…. Heb je dat nodig? Ik zie alleen naakte wijfen. Daar stikt het van op internet. De inhoud moet dan wel erg overtreffend zijn. Dat issie niet.

 22. ah December 13, 2009 at 7:53 pm #

  raymond pik ik heb genoeg klaar gemaakt in me leven en dat al voor iemand van 24 jaar en niet alleen dat stel dat ik zou vertelen wat ik weet en er een boek van zal schrijven en uit brengen mijn levens verhaal dan moeten we erna maar is gaan afspreken of ik wat voorstel of niet en nog is iets jongen me vader was geen nederlander jah was hij is dood vermoord en is mijn taal nu wel goed

  grtjes

 23. Blogboy December 13, 2009 at 9:13 pm #

  @JP

  Ja, je vergist je.. Die twee bezoekers van web-log heb ik niet nodig. Al mijn websites bij elkaar hebben zoiezo al 10,000 keer meer bezoekers dan Crimebron ooit zal hebben. Maar ok, ik weet dan ook waar ik mee bezig ben…

  En naakte wijven? Zijn daar genoeg van op internet? Mijn bezoekers vinden anders van niet, die komen namelijk in grote getallen terug op mijn weblogjes. Bij Crimebron lachen ze een keer en komen nooit meer terug.

  Dat ik toevallig hier een linkje invul als ik reageer komt gewoon omdat die mogelijkheid mij geboden wordt. Als het voor promotie doeleinden was, had ik wel xc3xa9xc3xa9n van mijn andere sites gebruikt.

  Dus je lult poep…

 24. Blogboy December 13, 2009 at 9:14 pm #

  @AH

  In de Nederlandse taal gebruiken we soms leestekens…. , . ? !

 25. ah December 13, 2009 at 10:06 pm #

  hmm oke.heb niet echt op school opgelet al na groep 8 al helemaal niet meer.is dat het enige wat je temelden hebt.en kom niet zo reageren o wat ben je stoer of je iets.is gwn de waarheid nagroep 8 hield ik me met andere dingen bezig dan leren

 26. Raymond December 13, 2009 at 11:00 pm #

  raymond pik ??? Heb ik met je op school gezeten ah ??? Dat denk ik niet want dan had je beter nederlands geschreven ! Je snapt nog steeds niet wat ik je vraag danwel mededeel! Had niet anders verwacht eigenlijk ! Laten we ermaar over ophouden is namelijk niet echt een zinvole gedachten wisseling,omdat je het toch niet begrijpt !!

 27. Blogboy December 14, 2009 at 2:15 am #

  @AH

  He dude, het is niet verkeerd bedoeld. Jij sloot je stukje af met “en is mijn taal nu wel goed” dus ik denk ik doe effe bijdehand. Zo zijn we dat op de straat gewend toch? En ik heb ook mijn school niet afgemaakt, maar dat zegt geen moer over je capaciteiten. Ieder heeft zijn omstandigheden…

 28. ray December 14, 2009 at 9:05 am #

  lekker slimme actie, paar kilo jejo in een gt3 vervoeren met 200+… met een combootje de avondspits in lijkt me een stuk veiliger

 29. calimero December 15, 2009 at 12:29 am #

  Niet geoffrey, maar Holshuijsen was de bodyquard van quan. Rick wist dat hij de zaak niet meer leven zou verlaten en nam uit voorzorg de granaat mee. Er waren problemen tussen baas en werkgever. Veel oftopic blabla. Geoffrey speelt wel een rol in meerdere dossiers, maar had niks met het familia incident te maken. Hij was enkel de man die zich niet in elkaar zou laten slaan. Kan dat?

 30. danger December 15, 2009 at 10:22 am #

  Geoffrey had n akkefietje met loopjongen van Quan,maar G.was ook met een marrokaan in familia en die nam het toen voor G,op want G. is geen ruziezoeker, op gegeven moment krijgt loopjongen klappen van marrokaan genaamd B. toen kwam Quan in beeld die kreeg ook klappen, en dook weg omdat hij dacht dat marrokaan vuurwapen trok
  maar dat was niet zo,en toen pas belde QUAN
  RICK om zogenaamd problemen te komen oplossen,eindstand jahhh, dat krijg je als je gekke man wilt spelen uit een ander stadje ,denken dat die jongens uit noord piepeltjes zijn dan heb je het mis

 31. CrimeBron December 15, 2009 at 1:59 pm #

  Zie je nou Hendrik Jan,

  De reactie’s over de zaak Familia.

  Had CrimeBron het toch bij het goede eind .

  Geoffrey is absoluut geen ruzie maker.

  Met vriendelijke groet

  CrimeBron

  Beste CrimeBron,

  Mij ontgaat de logica en het kloppen. Niemand beweert dat Geoffrey een ruziemaker is.

  Hendrik Jan

 32. Raymond December 15, 2009 at 5:18 pm #

  Crime-bron waar blijft de ontmaskering van de moordernaar van noord nou ????

 33. Sam December 15, 2009 at 9:36 pm #

  Volgens mij is crimebron van peterr de vries. beloven dat ze een moordenaar hebben, komen ze met helemaal niets.
  Kijk eens na de opgeloste zaken van de vries, allemaal kakkerlakken uit de huizen van het leger des heils. Om die losers heeft helemaal niemand een slapeloze nacht, ze waren toch al jaren afgeschreven voor de maatschappij.
  eerst de beloofde moordenaar laten zien crimebron, en dan mag je zeggen dat je een blogje hebt ala peterr de vries

 34. Blog Boy December 15, 2009 at 11:27 pm #

  @Crimebron

  In een rijtje komen de reacties van jou en je nep criminelen vriendjes binnen om hier een beetje een goedkope indruk te maken met een hoog “kijk ons van de straat” gehalte in jullie super goedkope puberale reacties…. *ja lees die maar eens drie keer overnieuw.

  Waarom probeer je je niet te concentreren om een beter website te bouwen en goeie artikelen te plaatsen? Beetje hier en daar aan spelling checken doen zou dan ook helemaal geen kwaad kunnen. Dan nog overgieten met een professioneel sausje van website promotie en je kan van je respect op internet genieten. Nu lijk je wel een puberaal draaideur crimineeltje die boos wordt op reaguurders als die zijn website niet serieus nemen. (En dat doet niemand nu)

  Dus mijn advies, doe wat meer aan die site. Reageer wat minder als een klein kind als je kritiek krijgt en gebruik de spellings controle op je pc. En dan nog aan een fatsoenlijke lay out werken (deze zuigt in sommige browsers!) en aan fatsoenlijke promotie doen.

  Als je dat allemaal doet dan kom je er wel en mag je je ook eens in een discussie mengen die voor grote mensen bedoeld is.

  Je kan met mijn reactie doen wat je wilt, wordt boos, ga dreigen, doe je ding… Maar je kan ook eens om je heen kijken hoe je “collega’s” het doen en samenwerken met anderen. Want aandacht voor de Nederlandse misdaad kan er nooit genoeg zijn. (wel linken naar HJK he)

  Vriendelijke Groeten
  Paul
  Ps: Noord, Gestoord!

 35. Joopie December 16, 2009 at 8:00 am #

  @Blogboy
  Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

 36. Sam December 16, 2009 at 1:10 pm #

  Voor mij hoeft crimebon zijn site helemaal niet mooier en flitsende te maken. Ik begrijp alleen absoluut niet dat iemand vol trots een peterr de vries wannabee wil zijn. Ik zou me nooit meer durven te vertonen op straat.
  Ik denk niet dat crimebron een jeugdig persoon is eerder een babyboomer die de vries geloofd. En leeft als de echte peter.

  Kom op met die onthulling over de moordenaar peter crimebron. Beetje mensen lastig vallen over dat die jouw copy paste bron heeft gebruikt.
  Ga bloembollen inpakken als je nog steeds weigert om de moordenaar van noord te onthullen, of mag dat niet van de ggz instelling waar je verblijft?

 37. Milan December 16, 2009 at 3:15 pm #

  Mooi gezegd Blogboy. Toch vraag ik me af of “Danger” er ver naast zit.

 38. Blog Boy December 17, 2009 at 12:29 am #

  @Milan

  Nou… Toevallig vraag ik mij dat niet af. Mijn reactie ging puur en alleen over de hele houding van Crimebron in het algemeen op internet. En de slechte kwaliteit van de hele website. Die reacties van sommige mensen hier die kroegpraat lopen te verkondigen kun je moeilijk echt serieus nemen.

  Tja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: